مواد لازم :
برنج ۳۷۵ گرمسبزی آش ۱ کیلوفلفل قدریزردچوبه قدرینمک قدریآب گوجه فرنگی ۵ فنجانلپه ۷۵ گرمپیاز ۲۷۵ گرمنعناع ۳ قاشق سوپخوریگلپر قدریطرز تهیه :
سبزی آش یعنی تره ، جعفری ، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آنرا خرد نمائید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید ، همینکه برنج پخته شد و لعاب پس داد ، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تابه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه ونمک آنرا پس از ریختن آب گوجه فرنگی ، در آش بریزید .سپس قدری گلپر نرم هم در آش ریخته نعناع داغ را آماده کنید تا آنرا روی آش بریزید.اگر بخواهیم آش آبلیمو یا آش گوجه و یا آش آب نارنج و یا آش آبغوره و یا آش زرشک و یا آش آلو بخارا بپزیم ، بجای آب گوجه فرنگی هر یک از مواد فوق ذکر را در آش میریزیم تا آش مطلوب بدست آید .
آش گوجه فرنگی
- فروردین ۲۳, ۱۳۹۲
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 94 نفر
- برچسب ها : آش, آشپزی, برنج, غذا, فوت کوزه گری, گلپر, گوجه فرنگی