یکی از ادویههای کشور هندوستان میتواند نقش درمانی ویژهای برای سلامت بدن در صورت مصرف با برخی خوراکیها داشته باشد.کارشناسان به افرادی که خواهان داشتن بدنی سالم به ویژه دستگاه گوارش سالم هستند توصیه می کنند در کنار غذاهای خود از انواع ادویهها به میزان استاندارد استفاده نمایند.گفتنی است، از جمله مفیدترین ادویهها برای حفظ سلامت دستگاه گوارش ادویهی کاری است که جزء اصلی آن را ادویه زردچوبه تشکیل میدهد.بررسیها نشان میدهند، در ترکیب ادویهی زردچوبه مادهای به نام “کورکومین” وجود دارد که در طب سنتی نیز از این ماده برای کمک به درمان اختلالات کبدی و مشکلات گوارش استفاده میشده است.در ترکیب خود ادویهی کاری نیز مواد ضد التهاب وجود دارد و سبب تولید مادهای به نام گلوتاتیون میشود که یک آنتی اکسیدان بسیار قوی برای محافظت از کبد در بدن است.کارشناسان توصیه میکنند افراد در زمان مصرف مواد غذایی مانند تخم مرغ، سبزیجات سرخ شده، عدس و یا خوراکهای تولید شده با مرغ از مصرف پودرکاری غافل نشوند.
ادویه کاری این غذاها را تبدیل به دارو می کند

- مهر 6, 1392
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 146 نفر
- برچسب ها : ادویه ها, بهداشت و سلامت, تغذیه, دستگاه گوارش, زردچوبه, کاری, گیاهان
اشتراک گذاری این صفحه در :

مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
اذان و اقامه نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶