مواد لازم برای ۳۵تا۴۰برش:
آرد /۳۰۰تا۳۵۰گرم کره نرم/۱۸۵گرم تخم مرغ کامل/یک عدد زرده ی تخم مرغ/یک عدد شکر دانه ریز/۱۵۰گرم
مواد لازم برای رویه شیرینی:
شیرعسلی / یک چهارم پیمانه کره/۶۰گرم عسل/۵قاشق غذاخوری خامه صبحانه/یک دوم پیمانه پسته/۱۵۰گرم، خرد شده
شکر/ ۱۰۰گرم
طرز تهیه :کره را داخل کاسه ی مناسب بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یک دست شود. سپس شکر را اضافه کرده و به زدن ادامه دهید تا مخلوط شود. همزن را خاموش کرده، زرده ی تخم مرغ و تخم مرغ کامل را نیزاضافه کرده و با همزن مخلوط کنید. بعد آرد را اضافه کرده و با لیسک هم بزنید تا مخلوط شود سپس با دست ورز دهید و خمیر را درقالب ۳۰در۲۰که قبلاً کف آن را چرب کرده اید پخش کرده و با خمیر صاف کن روی آن را صاف کنید و سینی را برای مدت ۲۵دقیقه داخل فر گرم شده با حرارت ۱۷۵درجه ی سانتی گراد قرار دهید تا نیمه پز شود.برای تهیه رویه ی شیرینی:کره را داخل تابه بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید بعد شکر، شیرعسل، عسل و در آخر خامه را به آن اضافه کرده و هم بزنید و به مدت ۱۵دقیقه روی حرارت کم بگذارید. سپس مایه ی رویه را روی خمیر خنک شده پهن کرده و مجدداً شیرینی را داخل فر برده و با حرارت ۱۷۰درجه ی سانتی گراد و به مدت ۲دقیقه بپزید و پس از آن ازفرخارج نموده، پسته خرد شده را روی آن پاشیده، سپس برش بزنید.نکته : این دستور ۵۶۰گرم کربوهیدرات،۷۰گرم پروتئین،۳۵۰گرم چربی و ۵۶۷۰کیلوکالری انرژی دارد.