– پیاز ۱ عدد متوسط
– گردوی خرد شده یک قاشق مرباخوری
– کشک ساییده ۳ تا ۵ قاشق غذاخوری
– نعناء خشک یک قاشق غذاخوری
– نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- پیاز را خلال کرده، با مقدار کمی روغن آن را سرخ کنید و به آن کمی زردچوبه بزنید.
۲- به پیاز داغ، نعناء خشک را اضافه کنید و تفت دهید. (مراقب باشید نعناء نسوزد).
۳- یک لیوان آب روی نعناء داغ بریزید و کشک را به آن اضافه کنید به آن نمک و فلفل بزنید. پس از آن که چند جوش زد، گردو را اضافه کنید و آن را از روی گاز بردارید.
اشکنه کشک
- آذر ۷, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 98 نفر
- برچسب ها : آشپزی, اشکنه ، کشک ، گردو ، نعنا, غذا, فوت کوزه گری