مارسدن در ترجمه انگلیسی پروتکلها می نویسد:
احتمال زیاد می رود که پروتکلها در سال ۱۸۹۷ هنگامی که نخستین کنگره صهیونیستها در بال سویس تشکیل شد، انتشار یا تجدید انتشار یافته باشد. اخیرا یک جلد از دفترچه خاطرات هرتصل، منتشر شده و چند بند از این خاطرات نیز ترجمه و در تاریخچه صهیونیستها ثبت گردیده است. هرتصل در این خاطرات از بازدیدی که به سال ۱۸۹۵ از انگلستان بعمل آورده است و ملاقاتش با سرهنگ گلداسمیت(۱) سخن می گوید که افسر ارتش و ظاهرا مسیحی اما در باطن یهودی معتقد و متعصبی بود. سرهنگ گلداسمیت در این دیدار به هرتصل می گوید بهترین راه حفظ تسلط یهودیان بر انگلستان، آنست که با بستن مالیاتهای سنگین بر زمینها، از اشرافیت انگلستان سلب مالکیت و نیز سلب قدرت سیاسی شود. هرتصل این پیشنهاد را یک فکر عالی تلقی کرد و همچنانکه خواهیم دید این نظریه در بند ۴ از پروتکل شماره ۶ ابراز شده است. این شباهت، نشانه وجود یک توطئه جهانی بوسیله صهیونیستها است و اصالت پروتکلها را قویا تأیید می کند.
دکتر وایزمن، رهبر قدرتمند صهیونیستها که پس از هرتصل زمام قدرت را بدست گرفت، در ضیافتی به مناسبت تودیع باربی هرتز گفت: “خداوند برای آنکه قوم ما را از خطر نابودی حفظ کند، آنها را در سراسر دنیا پراکنده ساخت” (جویش گادرین؛ ۱۸ اکتبر ۱۹۲۰) این گفته را با بند ۸ پروتکل ۱۱ مقایسه می کنیم:
“ما قوم برگزیده خداوند هستیم و پراکندگیمان در سراسر جهان از عنایت اوست. پراکندگی ما در چشم همگان نوعی ضعف بشمار می آید. در حالی که این خود برای ما نوعی قدرت است زیرا اکنون ما در آستانه فرمانروایی بر سراسر جهان هستیم.”
مطابقت میان گفتار دکتر وایزمن و بند مزبور چند نکته را ثابت می کند:
اول اینکه حکمای صهیونیست مؤلف این پروتکلها، واقعا وجود داشته اند و دکتر وایزمن از آنها بوده است.
دوم اینکه دست یابی به سرزمین موعود و بنیان نهادن دولت یهودی در فلسطین، فقط جزء ناچیزی از هدفهای واقعی صهیونیستهاست.
و سوم اینکه صهیونیستها قصد ندارند به فلسطین اکتفا کنند بلکه برای سراسر جهان نقشه کشیده اند.
اکنون در مقابل این سؤال که “حکمای صهیونیست چه کسانی هستند؟” باید اعتراف کرد که شناخت آنها، راز سر به مهری است که هنوز باز نگردیده آنها نه نمایندگان مجلس یهودیان انگلستان هستند و نه اتحادیه اسرائیلیهای جهانی مقیم پاریس. والترراتنو(۲) که باحتمال زیاد یکی از رهبران آنها می باشد در روزنامه وینرفری پرس(۳) در ۲۴ دسامبر ۱۹۱۲ نوشته است: “سیصد نفرند که همگی یکدیگر را می شناسند و سرنوشت اروپا را اینان تعیین می کنند و جانشینی خود را از میان دوستان بسیار نزدیک خود برمی گزینند.” و بنیامین دیسرائیلی در داستان کانینگزی بای(۴) بسال ۱۸۴۴ نوشت:
جهان به دست شخصیتهایی اداره می شود که بسیار فرق دارند با تصور آنها که از پشت پرده خبر ندارند. این شخصیتها همه صهیونیست هستند.
در این نوشته ویکتور مارسدن هم مطالب قابل توجهی وجود دارد که به پیشگویی دقیق سیاسی شبیه است که درست هم از آب درآمد. مارسدن در سال ۱۹۲۰ مقدمه خود را در حالی نوشته است که هنوز کانون ملی یهود هم عمرش به سه سال نمی رسید. مهاجرین یهودی که از نقاط مختلف فلسطین می آمدند تحت پوشش کانون ملی یهود و قیومیت انگلستان هنوز راه درازی را در پیش داشتند تا ماهیت تجاوزکار و وحشی دولت صهیونیستی را نشان دهند و با اینحال مارسدن می گوید که صهیونیستها به فلسطین اکتفا نکرده بلکه برای سراسر جهان نقشه کشیده اند.
نقد هنری فورد
هنری فورد، سرمایه دار آمریکایی و صاحب کمپانی فورد، در سال ۱۹۲۱ ضمن بررسی پروتکلها، تحقیق دقیقی درباره صهیونیسم ارائه کرده و در کتاب مشهور خود بنام “یهود جهانی” (۵) یک یک پروتکلها را مورد تحلیل قرار داده و با کمک شواهد بسیار، نحوه اجرا و پیاده شدن اصول
پروتکلها و نقشه های اهریمنی صهیونیستها را نشان داد. او همچنین در تحقیقات خود نشان داد که صهیونیستها با فشارهای مالی فراوانی که به دولت انگلستان وارد آوردند، این کشور را مجبور به صدور اعلامیه بالفور نمودند.(۶) همچنین موجب شدند که پروژه راه آهن آمریکا در جنگ جهانی اول به پایان برسد و پای آمریکا به جنگ کشانده شود.
هنری فورد نتیجه این تحقیقات را در نشریه ارگان اداری کمپانی فورد به نام Dearborn Independent منتشر کرد که بعدا به صورت کتاب درآمد. سطور زیر بنقل از آن کتاب است:
فعالیتهای صهیونیستها در دو جهت متمرکز شده است: از یک سو کوشش آنها بر این است که تمام دولتهای غیر یهودی را – یعنی دولتهایی که تحت سلطه یهود نیستند – براندازند و از سوی دیگر تلاش می کنند که یک دولت یهودی در فلسطین تاسیس نمایند. آنها برای فلسطین سز و صدای زیادی براه انداخته اند اما اینها همه بهانه هایی است برای اجرای نقشه های استعماری. نظریه “وطن یهودی” تنها یک پوشش است که پس آن هدفهای دیگری قرار دارد. دسترسی به منابع معدنی و نفت فراوان یکی از این هدفهاست و تأمین استتار نیرومندی برای عملیات مخفی و فعالیتهای سری، هدفی دیگر، یهود، اقتصاد و سیاست را زیر نفوذ و سلطه خویش دارد.
آنها در یک شبکه ارتباط جهانی همه کوشش خود را صرف استقرار دولت صهیونیستی در فلسطین کرده اند.
چنانکه ملاحظه می شود، فورد هم با مطالعه این کتاب و مراقبت در احوال صهیونیستها، از یکسو به گوشه هایی از حقایق تاریخی دست می یابد ـ اجبار انگلستان به صدور اعلامیه بالفور و ورود آمریکا در جنگ ـ و از سوی دیگر یک پیش بینی دقیق می کند که پس از بیست و هفت سال، در سال ۱۹۴۸ متحقق می شود و دولت صهیونیستی در فلسطین اشغالی تأسیس می گردد.(۷)
این کاب هم بکلی نایاب است و با همه سر و صدایی که ایجاد کرده، امروز هیچ ناشری آن را منتشر نمی کند.(۸)
نظر روژه گارودی
روژه گارودی، نویسنده تازه مسلمان فرانسوی، پروتکلها را “بیانیه دروغین و ساختگی” دانسته و خاطر نشان می کند که این مجموعه:
در فردای کنگره صهیونیسم جهانی در شهر بال به سال ۱۸۹۷ بوسیله مأمورین مخفی پلیس روسیه ساخته و پرداخته شد تا به فکر توطئه مشترک یهودیان و فراماسونها در زمینه استقرار یک امپراتوری جهانی، که خود مفهوم پیروزی زشتی و پلیدی خواهد بود اعتبار دهد.(۹)
گارودی در جای دیگر در همین باره می نویسد:
من در کتابم ـ فلسطین سرزمین پیامهای الهی ـ دروغ بودن آن را ثابت کرده ام و دلیل آن هم اینکه تمام فرازهای باصطلاح پروتکلها (صورت مجلس) ترجمه روسی کتابی است که در سال ۱۸۶۴ بوسیله یک روزنامه نگار فرانسوی به نام موریس ژولی در فرانسه نوشته شده است و در آن سیاستهای امپراتوری ناپلئون سوم را در زمینه ظلم و فساد، سرزنش می کند و پلیس روسیه از همین مقاله با تغییر نام “متفکران یهود” با ناپلئون سوم، استفاده کرد.(۱۰)
لرد سیدن هام، سالها قبل از انتقادهای روژه گارودی، جواب او را داده است. او در سال ۱۹۲۱ درباره پروتکلها می نویسد:
اهمیت این پروتکلها، بیشتر از لحاظ موضوع آن است … همه مطالبی که در سال ۱۸۶۵ انتشار یافته، حکایت از درستی پیش بینی پروتکلها دارد زیرا اغلب آن جامعه عمل پوشیده است. فزون بر این اصول مندرج در این پروتکلها با گفته های سران یهود شباهت دارد.(۱۱)
رژرلامبلن، مترجم فرانسوی پروتکلها، در همین زمینه می نویسد:
در اینکه این کتاب مشتمل بر صورت جلسه انجمن صهیونیستهاست تردیدی نیست زیرا که یکی از اعضاء مهم این انجمن ضمن بخشنامه ای در سال ۱۹۰۱ عدم رضایت خود را از انتشار این پروتکلها و از اینکه راز مخفی آنها آشکار شده، ابراز نموده است.(۱۲)
این عدم رضایت از انتشار پروتکلها را بعد از هشتاد نود سال، هنوز هم در سران و رهبران صهیونیسم می توان مشاهده کرد. آبا ابان سیاستمدار و ایدئولوگ اسرائیلی، در کتاب “قوم من، تاریخ بنی اسرائیل” ـ که در عین حال بیش از یک کتاب تاریخی است، بلکه اندیشه و درک رسمی مسلک صهیونیسم و دولت اسرائیل را از قضایا نشان می دهد ـ درباره پروتکلها اظهار نظر کرده است که بعنوان نظر طرف اصلی دعوی، بسیار قابل تأمل است. بخصوص از مقایسه این نظر با آراء دیگران، می توان ماهیت نظرات آن دیگران را نیز بهتر دریافت.
پی نوشت ها
1ـ کلمه گلد Gold انگلیسی یعنی طلا، همه نامهایی که با گلد شروع می شود نام یهودی است مثل: گلدبرگ، گلدامایر، متروگلدین مایر، گلدسون …
2 ـ Walter Rathenau
3 ـ Wiener Freie Press
4 ـ Coningsby
5 ـ International Jew
6 ـ لرد آرتور جیمز بالفورد در سال ۱۹۱۷ وزیر خارجه انگلستان بود و پس از تهیه مقدمات لازم، در دوم نوامبر آن سال، طی نامه ای به روچیلد، ثروتنمد صهیونیست معروف، حمایت انگلستان از حضور یهود در فلسطین را بطور رسمی اعلام کرد. این نامه به اعلامیه بالفور معروف شد و بسیاری از مسائل و ریزه کاریهای مسأله فلسطین ریشه در این اعلامیه دارد. متن آن به این قرار است:
لرد روچیلد عزیزم
راستی خوشوقت و مشعوفم که بنام دولت شاهنشاهی انگلستان با کمال صراحت وعده ذیل را به شما ابلاغ می کنم. این وعده، عطف به در خواست جمعیت یهودی صهیونیسم است که به این وزارتخانه رسیده و با آن موافقت شده است. دولت شاهنشاهی انگلستان، نظر لطف مخصوصی به تشکیل وطن ملی یهود در فلسطین دارد و در آینده نزدیکی نهایت سعی و کوشش را در راه رسیدن به این هدف و تسهیل وسائل آن مبذول خواهد شد. اینهم بطور وضوح معلوم باشد که نباید کاری شود که به حقوق اجتماعی و مذهبی مردم غیر یهودی فلسطینی و حقوق و امتیازات سیاسی یهودیان در سایر ممالک ضرری وارد آید. ممنون می شوم که شما این اعلامیه را باطلاع مجمع صهیونیست برسانید.
به نقل از کتاب کارنامه سیاه استعمار؛ اکرم زعیتر؛ ترجمه حجه الاسلام علی اکبر هاشمی رفسنجانی؛ صفحه ۹۷؛ چاپ اول.
7 ـ سه مقدمه و نقدی که تا اینجا نقل کرده ایم عمده از کتاب “صهیونیزم چه می خواهد” اقتباس شده است.
8 ـ بخشی از این کتاب اخیرا در مجموعه “پژوهه صهیونیت” با مشخصات ذیل، منتشر شده است:
پژوهه صهیونیست؛ به کوشش محمد احمدی؛ ناشر: مؤسسه فرهنگی پژوهشی ضیاء اندیشه؛ چاپ اول؛ زمستان ۱۳۷۶.
9 ـ ماجرای اسرائیل، صهیونیسم سیاسی؛ نوشته روژه گارودی؛ ترجمه دکتر منوچهر مختاری؛ از انتشارات آستان قدس رضوی؛ سال ۱۳۶۴؛ ص۲۲.
10 ـ کیهان هوایی؛ شماره ۷۰۰؛ تاریخ ۲۱/۸/۶۵.
11 ـ حکومت سازان؛ ترجمه محمد رفیعی مهر آبادی، صفحه ۱۶۰.
12 ـ اسرار سازمان مخفی یهود؛ رژر لامبلن؛ ترجمه مصطفی فرهنگ؛ نشر والعصر؛ صفحه ۹۷.
نویسنده : شمس الدین رحمانی
این قوم برگزیده

- آبان 15, 1393
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 122 نفر
- برچسب ها : اسرائیل, بنی اسرائیل, صیهونیست, فرقه های سری, فلسطین, فورد, یهودیت
اشتراک گذاری این صفحه در :

مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
اذان و اقامه نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶