این میوه ها التهاب را کاهش می دهند

این میوه ها التهاب را کاهش می دهند

میوه های استوایی موز، انبه، آناناس و پاپایا به کاهش التهاب بدن کمک می‌کنند.دکتر نصر الله مشایخ متخصص داخلی و تغذیه گفت: آنزیم و پروتئین میوه‌هایی چون آناناس، انبه، موز و پاپایا، موجب کاهش التهاب می‌شوند، به ویژه آناناس برای افرادی که دوره نقاهت بعد از  عمل‌های جراحی مثل بینی می‌گذرانند بسیار مفید است.وی افزود: همچنین مصرف موز به همراه غلات موجب تبدیل “اسید آمینه تریپتوفان” به “سروتونین” و بهبود خلق و خو افراد می‌شود.این متخصص اظهار داشت: همچنین “کاروتنوئید” انبه به ویژه برای زنان و پیشگیری از “سرطان” بسیار مفید و موثر است.مشایخ یادآور شد: همچنین مصرف موز خطر سرطان کلیه را کاهش داده و به عقیده محققان ترکیبات آنتی اکسیدان آن، خاصیت ضد سرطانی دارد.گفتنی است، پاپایا غنی از “ویتامین C” است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا