بادام عسلی

بادام عسلي

مواد لازم:
پودر شکر:  ۱ پیمانه آب: ۲ قاشق چایخوریعسل: ۲ قاشق سوپخوری بادام بو داده: ۲ پیمانهطرز تهیه:کف سینی را با فویل بپوشانید و روی آن را کمی چرب کنید.پودر شکر، عسل و آب را در یک قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آن بدون جوشیدن حل شود.سپس حرارت را بیشتر کنید تا مواد، قهوه­ای رنگ شود.بادام‌ها را اضافه نموده و آرام هم بزنید.مایه را روی سینی پهن کرده و با دو چنگال چرب بادام‌ها را از هم جدا کنید. سپس ظرف را کنار بگذارید تا خنک شود.این بادام‌ها مکمل خوبی برای صبحانه خواهد بود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا