مالیک اسید توت فرنگی در تغییر رنگ و سفید کردن دندان بسیار مؤثر است.دکتر مهرداد خبیری دندانپزشک در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف منظم غذاهای ترد و سبزی و میوههای سالمی مثل هویج، سیب، گلابی، خیار و کرفس به عنوان نیرویی ساینده، جرمهای دندان را تمیز و پاک کردن باقیماندهٔ غذاها و جلوگیری از تشکیل پلاکها کمک مؤثری میکنند. وی افزود: همچنین مصرف لبنیاتی چون شیر و پنیر در تقویت و سالم نگه داشتن مینای دندان نیز نقش مؤثری دارند. این متخصص خاطرنشان کرد: مالیک اسید انواع توتها، به ویژه توت فرنگی به عنوان سنبادهای برای مینای دندان عمل کرده و کمک بسیار مهمی برای تغییر رنگ و سفیدی دندان به شمار میرود. خبیری اظهار داشت: میکس توت فرنگی با مقداری جوش شیرین نیز در سفیدی دندانها عملکرد خوبی دارد. وی تأکید کرد: یک ساعت پس از مصرف غذا، مسواک بزنید. چون بعد از اتمام غذا، بزاق طبیعی PH محیط دهان را بازیابی و بعد از آن مسواک نقش مهمتری در پاک کردن جرم و پلاکهای دندان دارد.
با این نوبرانه ی خوش طعم دندان را سفید کنید
- شهریور ۳۰, ۱۳۹۲
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 102 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, توت فرنگی, توت ها, سفیدی دندان, مالیک اسید, مینای دندان, میوه ها