«شهلا جودت» در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقهی خراسانشمالی، افزود: دریافت کافی ویتامین C با مصرف پرتقال در کاهش ابتلا به سرماخوردگی و طول مدت این بیماری تاثیر بسزایی دارد.
وی ادامه داد: ویتامین C موجود در مرکبات سبب مهار تشکیل مواد سرطانزا در معده میشود.
کارشناس تغذیهی مرکز بهداشت بجنورد با بیان اینکه خطر ابتلا به سرطان نای در افرادی با میزان مصرف فراوان پرتقال ۵۰ درصد کمتر از افرادیست که پرتقال کم مصرف میکنند، تصریح کرد: مصرف منظم و فراوان مرکبات یکی از روشهای پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ نیز هست.
جودت با بیان اینکه افرادی که ویتامین C کمتری در روز مصرف میکنند بیشتر در معرض خطر ابتلا به آب مروارید هستند، گفت: پرتقال به علت داشتن فولات برای پیشگیری از کمخونی ناشی از کمبود اسید فولیک مفید است.
وی خاطر نشان کرد: این میوه پرخاصیت سرشار انواع ویتامینها، کربوهیدرات، پتاسیم، فولات، کلسیم، فسفر، منیزیوم و مس است که همهی این مواد در فرآیند رشد جسمی و جلوگیری از ابتلا به انواع بیماریها موثر است.
با خواص پرتقال بیشتر آشنا شویم

- اردیبهشت 15, 1392
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 160 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, پرتقال, مرکبات, میوه ها, ویتامینC
اشتراک گذاری این صفحه در :

عادت به مطالعه
۱۴۰۴/۰۱/۲۱
نکات ضروری در دوست داشتن همسر
۱۴۰۴/۰۱/۲۰
مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶