خوردن صبحانه حدود یک سوم نیاز روزانه فرد به انرژی را تامین میکند و کارکرد مغز با خوردن صبحانه افزایش مییابد.دکتر سعید حسینی متخصص تغذیه گفت: مصرف صبحانه بخصوص در کودکان اهمیت بسزایی دارد. نخوردن صبحانه باعث کاهش کارایی عملکردی افراد میشود و راندمان کار را کاهش میدهد. افرادی که صبحانه نمیخورند، آخرین وعده غذاییشان شام شب قبل بوده و ساعات زیادی دریافت کالری نداشتهاند، بنابراین در وعدههای دیگر خیلی بیشتر دریافت کالری دارند و با این وجود چاقی در افرادی که صبحانه نمیخورند، بیشتر دیده میشود. دکتر حسینی در ادامه گفت: نخوردن صبحانه موجب کاهش قند خون در صبح میشود و بدن ذخایر گلیکوژنی خود را تبدیل به قند ساده میکند تا نیاز انرژی مغز و بدن را تامین کند. کاهش ذخیره گلیکوژنی، منجر به این میشود که بدن به سراغ پروتئین برود و با تجزیه بافت عضلانی و تبدیل آنها به قند، عضلات تحلیل میروند و سوخت و ساز پایه بدن کاهش یافته و بدن مستعد چاقی میشود. این متخصص تغذیه تاکید کرد: لازم است از سه گروه اصلی غذایی در صبحانه استفاده شود که این سه وعده عبارتند از: گروه کربوهیدرات مثل: نان و غلات
گروه لبنیان مثل: شیر، ماست، خامه، پنیرگروه پروتئین مثل: تخم مرغ و یا مصرف مغزها در صبحانه
اشتراک گذاری این صفحه در :

مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
اذان و اقامه نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶