یک کارشناس صنایع غذایی در یزد گفت: میوه به در درمان اسهال، ناراحتیهای گوارشی، تب، تقویت معده و روده، سوختگی و درمان خشکی پوست بسیار موثر است.علی اکبرکمالی اردکانی ادامه داد: میوه به دارای ویتامین ث، ویتامینهای ب و مواد معدنی مانند پتاسیم، آهن، کلسیم، فسفر و فیبر میباشد. میوه به در درمان اسهال، ناراحتیهای گوارشی، تب، تقویت معده و روده، سوختگی و درمان خشکی پوست بسیار موثر است.وی با بیان این که این میوه فاقد چربی است افزود: میوه به دارای ترکیبی به نام پکتین که نوعی فیبر میباشد، پکتین در کاهش کلسترول خون و تنظیم قند خون بسیار موثر است از طرف دیگر پکتین مواد سمی را از داخل روده خارج میکند و به سلامت روده کمک کرده و از بیماریهای جدی روده جلوگیری میکند.کمالی با بیان این که برای درمان اسهال و ناراحتیهای گوارشی از پوره «به» استفاده کنید تصریح کرد: پوره « به» در درمان اسهال بسیار موثر، معده و روده را تقویت و به درمان ناراحتیهای گوارشی کمک میکند. برای تهیه پوره آن، به را پوست گرفته با مقدار کمی آب پخته تا کاملا له شود بعد از صافی رد کرده و به مصرف میرسانند.کارشناس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطرنشان کرد: دانههای به یا به دانه نیز دارای خواص فراوانی هستند، دانههای به دارای لعابی هستند که برای درمان سرفه، درد گلو، گرفتگی صدا، خشکی پوست و لب، سوختگی پوست بسیار مفید است.
«به» تب بر، تنظیم کننده قندخون و کاهنده کلسترول خون

- اردیبهشت 25, 1392
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 142 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, پکتین, خواص به, میوه به, میوه ها
اشتراک گذاری این صفحه در :

مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
اذان و اقامه نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶