مواد لازم:پودر کاکائو ۳ قاشق سوپخوریکره ۱۵۰ گرمشکر ۴۰ گرمآرد ۲۵۰ گرممارمالاد زردآلو به میزان لازمآب ۳ قاشق سوپخوریشکلات آب شده ۵۰ گرممیوه تازه به میزان لازمفندق خرد شده ۵۰ گرمطرز تهیه:آرد ، پودر کاکائو و کره را مخلوط کرده با نوک انگشت به شکل خرده نان درآورید . شکر را اضافه کنید و مخلوط را با هم ترکیب کرده آب کافی اضافه کنید تا مواد خمیر شود خمیر را به اندازه ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید سپس به اندازه قالب تارت لت باز کنید و داخل آن بیاندازید رویش را چنگال بزنید سطح روی خمیر را با یک تکه کاغذ روغنی بپوشانید روی کاغذ را حبوبات خشک بریزید . همه خمیر را به همین شکل آماده کنید در سینی فر بچینید در فری که از قبل با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید . سپس کاغذ را از روی خمیر برداشته ۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا بپزد . از فر خارج کنید بعد از خنک شدن لبه نانها را با شکلات یا مارمالاد آغشته کنید و در فندق خرد شده بغلطانید . داخل نان را شکلات آب شده بریزید سپس رویش را با میوه دلخواه بپوشانید روی میوه ها را با مارمالاد گرم شده برس بزنید تارت آماده است . داخل نان تارت را می توان بعد از ریختن شکلات خامه فرم گرفته و یا کرم پاتی سیر ریخته و بعد روی آن را میوه بچینید.
تارت لت شکلات و میوه
- اسفند 25, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 136 نفر
- برچسب ها : آشپزی, تارت, شکلات, فوت کوزه گری, کیک و شیرینی, مارمالاد, میوه
اشتراک گذاری این صفحه در :
درمانهای گیاهی فشار خون بالا
۱۴۰۴/۱۰/۰۳
قهوه شیرین خانم روانشناس
۱۴۰۴/۱۰/۰۲
خواص انار
۱۴۰۴/۱۰/۰۱
چرا دختران باید در 9 سالگی حجاب را رعایت کنند؟
۱۴۰۴/۰۹/۳۰
قهوه شیرین خانم روانشناس
۱۴۰۴/۱۰/۰۲
انتخاب کتاب مناسب برای کودکان
۱۴۰۴/۰۷/۱۰
نمونه اي از آثار اخروي دعاي پدر و مادر
۱۴۰۴/۰۷/۰۵