تارت لت شکلات و میوه

تارت لت شكلات و ميوه

مواد لازم:پودر کاکائو ۳ قاشق سوپخوریکره ۱۵۰ گرمشکر ۴۰ گرمآرد ۲۵۰ گرممارمالاد زردآلو به میزان لازمآب ۳ قاشق سوپخوریشکلات آب شده ۵۰ گرممیوه تازه به میزان لازمفندق خرد شده ۵۰ گرمطرز تهیه:آرد ، پودر کاکائو و کره را مخلوط کرده با نوک انگشت به شکل خرده نان درآورید . شکر را اضافه کنید و مخلوط را با هم ترکیب کرده آب کافی اضافه کنید تا مواد خمیر شود خمیر را به اندازه ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید سپس به اندازه قالب تارت لت باز کنید و داخل آن بیاندازید رویش را چنگال بزنید سطح روی خمیر را با یک تکه کاغذ روغنی بپوشانید روی کاغذ را حبوبات خشک بریزید . همه خمیر را به همین شکل آماده کنید در سینی فر بچینید در فری که از قبل با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید . سپس کاغذ را از روی خمیر برداشته ۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا بپزد . از فر خارج کنید بعد از خنک شدن لبه نانها را با شکلات یا مارمالاد آغشته کنید و در فندق خرد شده بغلطانید . داخل نان را شکلات آب شده بریزید سپس رویش را با میوه دلخواه بپوشانید روی میوه ها را با مارمالاد گرم شده برس بزنید تارت آماده است . داخل نان تارت را می توان بعد از ریختن شکلات خامه فرم گرفته و یا کرم پاتی سیر ریخته و بعد روی آن را میوه بچینید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
به بالا بروید