مواد لازم:بادمجان : ۵ عددپیاز : ۴ عددگوشت : ۴۰۰ گرمرب انار : به مقدار لازمنمک و فلفل : به مقدار لازمروغن : ۱ قاشق غذاخوریآب : نیم فنجانطرز تهیه :گوشت را خوب شسته آنرا قطعه قطعه کرده و ته دیگ چیده و سپس قطعات پیاز را که قبلا حلقه حلقه کرده اید روی آن چیده و آنگاه بادمجان را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید و آن را روی پیاز چیده و فلفل زده ، روغن و آب را افزوده و بگذارید روی حرارت خوب پخته شود ، پس از آنکه پخته شد نمک را اضافه می کنیم. برای چاشنی از رب انار استفاده نمائید و برای تزئین می توانید از چیپس و تخم مرغ پخته و جعفری استفاده نمائید تا جهت مصرف آماده شود .
تاس کباب بادمجان
- آذر 16, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 157 نفر
- برچسب ها : آشپزی, بادمجان ، رب انار ، گوشت, غذا, فوت کوزه گری
اشتراک گذاری این صفحه در :
درمانهای گیاهی فشار خون بالا
۱۴۰۴/۱۰/۰۳
قهوه شیرین خانم روانشناس
۱۴۰۴/۱۰/۰۲
خواص انار
۱۴۰۴/۱۰/۰۱
چرا دختران باید در 9 سالگی حجاب را رعایت کنند؟
۱۴۰۴/۰۹/۳۰
قهوه شیرین خانم روانشناس
۱۴۰۴/۱۰/۰۲
انتخاب کتاب مناسب برای کودکان
۱۴۰۴/۰۷/۱۰
نمونه اي از آثار اخروي دعاي پدر و مادر
۱۴۰۴/۰۷/۰۵