مواد لازم:
سرکه: ۱لیترنمک: قدریموسیر: ۵۰۰گرمطرز تهیه:
با موسیر به تنهایی یا مخلوط با سایر مواد می توان ترشی تهیه نمود. از موسیر تازه یا خشک می توان برای تهیه ترشی استفاده کرد.موسیر تازه چون کمتر در دسترس قرار دارد از موسیر خشک بیشتر استفاده می شود. ولی در هر حال ما دستور استفاده از هر نوع را توضیح می دهیم.
الف-طرز آماده کردن موسیر تازه:
موسیر را پوست می کنیم و نازک ورقه و قه می کنیم. چون موسیر تازه دارای بوی تندی است آنرا دو سه روز در آب سرد خیس می کنیم. و چندین بار آب آنرا عوض می کنیم. بعد آنرا در صافی می ریزیم و آب آن که کاملاً گرفته شدموسیر را روی پارچه ای پهن میکنیم. و ۲۴ ساعت می گذاریم بماندتا رطوبت آن کاملا گرفته شود.این موسیر آماده ترشی می باشد.
ب- طرز استفاده از موسیر خشک:
موسیر را می شوییم و مقداری آب جوش بر روی آن می ریزیم. هروقت آب آن سرد شد آنرا خالی می نمائیم و دوباره آب جوش روی آن می ریزیم. و این عمل را ۳ تا ۴ بار تکرار می کنیم.بعد موسیر را در آب سرد میریزیم.تا۲-۳ روز بماند و در این مدت نیز چند دفعه آب آنرا عوض می کنیم وقتی موسیر کاملا نرم و لطیف شدآنرا در صافی می ریزیم و بعد روی پارچه پهن می کنیم تا رطوبت آن کاملا گرفته شود.
طرز آماده کردن ترشی:
موسیرهای آماده شده را در شیشه می ریزیم و کمی نمک در داخل سرکه که حتماً باید سرکه انگور و سفید و تازه باشد می ریزیم: و داخل شیشه موسیر را با این سرکه پر می کنیم
ترشی موسیر
- فروردین ۲۳, ۱۳۹۲
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 91 نفر
- برچسب ها : آشپزی, ترشی, سالاد, سرکه انگور, فوت کوزه گری, موسیر