کباب ترش یا ترشی کباب یکی از غذاهای معروف گیلانی بوده که در خطه شمال ایران بسیار معروف می باشدمواد لازم :گوشت کبابی یک کیلوپیاز رنده شده یک فنجانمغز گردوی چرخ کرده نصف فنجانجعفری سائیده نصف فنجانآب انار ترش یک فنجاننمک و فلفل به مقدار کافیطرز تهیه :گوشت را به قطعات کبابی خرد کنید. سپس در ظرف گودی بقیه مواد ذکر شده در بالا را با هم مخلوط کنید. گوشت را برای یک شبانه روز در این مخلوط بخوابانید . بعد آنها را به سیخ کشیده و کباب کنید.
ترشی کباب گیلانی
- آذر 16, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 154 نفر
- برچسب ها : آشپزی, غذا, فوت کوزه گری, گیلانی ، آب انار ترش ، مغز گردو
اشتراک گذاری این صفحه در :
درمانهای گیاهی فشار خون بالا
۱۴۰۴/۱۰/۰۳
قهوه شیرین خانم روانشناس
۱۴۰۴/۱۰/۰۲
خواص انار
۱۴۰۴/۱۰/۰۱
چرا دختران باید در 9 سالگی حجاب را رعایت کنند؟
۱۴۰۴/۰۹/۳۰
قهوه شیرین خانم روانشناس
۱۴۰۴/۱۰/۰۲
انتخاب کتاب مناسب برای کودکان
۱۴۰۴/۰۷/۱۰
نمونه اي از آثار اخروي دعاي پدر و مادر
۱۴۰۴/۰۷/۰۵