امروزه در عصر ارتباطات ،افراد یا کسانی که در یک محل یا نقطه جغرافیایی خاصی همچون ما ایرانیان زندگی می کنند از ارتباطات محیطی بدنبال ارتباطات فرا منطقه ای یا جغرافیایی هستند.
با توجه به اینکه تکنولوژی های جدید به انسان در این زمینه کمک های شایانی یا خدمات رسانی های ارزندهای نموده است و از زمان پیدایش تلفن های همراه هوشمند در جهان باعث گردیده که مردم جهان مبادرت به خرید و فروش همراه با تبلیغات گسترده در استفاده از این ابزارها ؛ افراد را ترغیب و تشویق می کند.
اما کسانی که ابتداً نمی توانند دوری از این ابزار و وسایل را تحمل بکنند،تمام امور زندگی خود را معطوف به خرید تلفن همراه هوشمند می کنند و به جای اینکه در موضوعات علمی یا دینی و… تامل و تفکر بکند و بدون محاسبه مخارج زندگی ، تا آخرین دینار برای بهترین نوع برند آن محاسبه و خریداری می کنند.
اغلب افراد به خطرات و تهدیدات پیش رو احساس و هیجانی ندارند،درست مانند یک آدمک ماشینی که قرار است کار مشخصی را در وقت معینی انجام دهد.
اینگونه افراد تنها بدنبال تخلیه احساسات شهوانی شان می اندیشند؛ و نسبت به نکات های حفاظتی امنیتی در حین خرید و استفاده از این ابزار حساسیت چندانی را به خرج نمی دهند و تنها هدف والای آنرا استفاده در جهت آشنایی با فضای مبهم مجازی می دانند و گوششان به هیچ چیزی بدهکار نیست ،زیرا این دسته از افراد معتقدند با این افعال ازدیگر مردم عقب نی مانند و خود را دانشمند ،کارشناس،مطلع وغیره در تمامی زمینه ها می دانند.
ما دراین مقاله سعی کرده ایم که بخشی از قوانین و مقرراتی که شرکت های سازنده تلفن همراه هوشمند در دفترچه راهنمای استفاده از تلفن های همراه به مشتریان ارائه می دهند و اغلب ما بدون توجه به نکات امنیتی مبادرت به استفاده می نمائیم که بخشی از این مفاد قوانین خدمات به همراه ترجمهٔ آن متن مذکور شرح وبیان می کنیم .انشاء الله مورد استفاده عزیزان قرار بگیرد.
خانواده ها در این اندیشه غلط غوطه ورند و به نوعی به سر می برند که با گفتن کلمه نه به فرزندان دلبندشان و عدم خرید تلفن های همراه هوشمند در مقابل اصرار آنان ،این امر باعث بی توجهی خانواده ها نسبت به فرزندان یا جریحه دار شدن احساسات یا افسردگی آنان بیانجامد،اما در کمال ناباوری البته که اینطوری نیست یا به روشهای دیگر بصورت صحیح بیان کنید ، واین را بدانید که در صورت تسلیم شدن در برابر خواسته هایشان و درست با خرید این ابزار مهلک وکشنده روح و در ادامه جسم آنان ،حصاری به دور خود و فرزندانشان کشیده و اینجاست که فرزندان در لاک تنهایی خود فرو می روند ودیگر حاضر نمی شوند به درون جامعه وجمعیت وارد شوند و یک نوع کما محسوب می گردد و طول درمان آن در بعضی اوقات طولانی و خسته کننده می شود .
اغلب گرفتاری های کنونی جامعه نظیر بی بند وباری های اخلاقی و روحی و یا مشکلات امنیتی از این مباحث نشأت می گیرد و به محض درگیر شدن تازه بدنبال راه درمان می گردیم .
هدفمان از بیان چنین مطالبی برایتان بزرگ نمایی مشکلات یا رواج آن نیست،بلکه عاملی تغییر دهنده در همه افکار ، نسبت به مسائل امنیتی شخصی و سازمانی خود حساس باشیم تا خدای نکرده به یک غده سرطانی در خانواده وجامعه اسلامی بطور کامل رسوخ نکند و می بایست به این نکات توجه نمود که در غیر اینصورت کار از کار پیش نمی رود به عنوان مثال عمق،گستردگی و لایه های گرم و سرد آب،ماهی را به جهات مختلف به حرکت در می آورد.اگر ماهی از این تنوع محروم شود،اگر به روی ماسه خشک کشیده شود ،فقط می تواند بجنبد،به خود بپیچد و جانش را از دست بدهد.بنابراین ما باید پیوسته در حال تفکر باشیم ،عمق اندیشه های خویش را در معانی مختلف ردیابی کنیم . در غیراینصورت افکارمان به حالت انسداد درآمده و بسته می شود.
How to use parental controls on your child’s iPhone, iPad, and iPod touch
To block or limit specific apps and features on your child’s iPhone, iPad, or iPod touch, you can use built-in Restrictions, also known as parental controls.
Get started
If you have a child with a new device, learn how to easily set up their device with parental controls. You can also control their privacy settings so they can’t change them.
How to set up parental controls on iPad & iPhone
Want to make your iPad & iPhone more kid-proof? Here’s how to set up parental controls on iOS devices
By Ashleigh Macro| ۱۴ Jun 18
Children love iPads and iPhones. They’re a great way to keep them entertained during the summer holidays, with thousands of great apps for kids available for them to enjoy, including games, books and educational apps. However, it’s important to set up parental controls to prevent them accessing inappropriate content.
In this article, we walk you through the settings and precautions you should set up before handing over an iPhone, iPad or iPod touch to a child. For similar advice related to your Mac, see How to set up parental controls on a Mac.
Require passwords for every purchase
Let’s begin with a fact you may not have known: by default, App Store passwords only have to be entered once every 15 minutes. Enter it once to buy an app or similar, then hand the device over to your kids, and they’ll have a clear quarter of an hour to (accidentally?) download hundreds of pounds of apps and in-app purchases, and run up an enormous bill.
In 2013, for example, five-year-old Danny Kitchen asked his dad for the password to the family iTunes account so he could download the free-to-play app Zombies vs Ninjas. However, Danny then went on to download a £۶۹.۹۹ in-app purchase 19 timeswithin the next ten minutes as the password did not need to be entered again.
We have a detailed guide that covers How to disable in-app purchases on an iPhone. But if you’d simply like to change this specific setting, go to Settings > General > Restrictions, then change the ‘Require Password’ setting to ‘Immediately’.
Now, every time your child goes to buy something, whether it is an app or in-app purchase, they’ll be asked to type in the password before they can progress further.
کنترل کامل والدین بر روی آیفون کودکان توسط ویژگی جذاب restrictions
آموزش فعال کردن ویژگی Restriction :
طبیعتا بسیاری از کودکان هستند که استفاده زیادی از تلفنهای هوشمند دارند! کودکان معمولا برای استفادههایی مانند سرگرمی و تماشای محتوا از این محصولات استفاده میکنند و برای همین، خوب است که والدین بر روی اقدامات کودکان نظارت داشته باشند. برای همین است که اپل در محصولاتش از ویژگی به نام Parental Controls استفاده کرده است. به کمک این ویژگی، شما بر تمامی محتوایی که کودکان از اپ استور و آیتونز دانلود میکنند نظارت خواهید داشت.
چگونه ویژگی Parental Controls را بر روی آیفون و آیپد فعال کنیم؟
برای فعالسازی ویژگی Parental Controls، شما باید از طریق برنامه تنظیمات، این ویژگی را فعال کنید. طبیعتا برای فعال سازی این ویژگی، لازم است که یک رمز عبور مناسب انتخاب کنید تا کس دیگری متوجه آن نشود؛ پس از آن، حساب شما متناسب با سن کودک شما تنظیم میشود. حال از طریق بخش ایجاد شده، شما میتوانید دسترسی کودکان خود را تنظیم کنید. برای مثال، هنگام خرید یک برنامه از اپ استور، از شما خواسته میشود تا به او اجازه خریداری و دانلود برنامه را بدهید.
برای فعال سازی این ویژگی به مسیر Setting–>>General–>>Restriction بروید و بر روی گزینه Enable Restriction کلیک کنید . بهتر است Ratings For را بر روی United States قرار دهید .
چگونه دسترسی دوربین، سافاری، فیس تایم، سیری و غیره را تنظیم کنیم؟
به کمک ویژگی Parental Controls و بخش restrictions شما میتوانید مشخص کنید که کودک شما به کدام برنامهها دسترسی داشته باشد و به کدام یک دسترسی نداشته باشد. برای مثال، به کمک این ویژگی میتوان برنامههای دوربین، سافاری، فیس تایم و غیره را تنظیم کنید. برای همین، دیگر جای نگرانی نیست که کودک شما چه وبسایتهایی را باز کرده و یا چه تماسهایی برقرار کرده است. برای مثال اگر گزینه Safari را فعال کنید ، کلا برنامه از دید مخفی خواهد شد و در نتیجه جستجو هم نخواهد آمد . بنابراین اگر میخواهید فرزندتان از این نرم افزار استفاده نکند ، اجازه این برنامه را غیر فعال کنید . همان طور که میبینید قادر هستید اجازه پاک کردن نرم افزارها را نیز از کودکان بگیرید و یا اجازه نصب کردن آن ها را . به دلیل واضح بودن سایر موارد از توضیح دادن بقیه موارد خودداری میکنیم .
چگونه خرید از آیتونز و اپ استور را تحت نظارت قرار دهیم؟
به کمک Parental Controls، شما میتوانید تعیین کنید که کودک شما به کدام محتوا دسترسی داشته و به کدام یک نداشته باشد. این محتوا شامل تمام برنامهها، بازیها، کتابها، فیلمها و غیره در اپ استور و آیتونز میشود. برای همین، دیگر نگران نباشید که کودک شما چه محتوایی را دانلود میکند، چراکه شما، یک قدم جلوتر هستید!
چگونه محتوا را بر اساس سن و سایر موارد مجاز نظارت کنیم؟
اگر نمیخواهید تمامی محتوای اپ استور و آیتونز و تمامی برنامهها مانند سافاری را بر روی کودک خود ببندید، میتوانید برای او دسترسی خاصی را متناسب با سن وی مشخص کنید. این یعنی که او فقط میتواند بازیها و برنامههای متناسب با سن خودش را دانلود کرده و وبسایتهای مجاز سن وی را باز کند.
همان طور که میبینید با باز کردن هر قسمت از تنظیمات با عباراتی نظیر :G – PG – PG-13 – R – NC-17 – Allow مواجه خواهید شد . ما یک مورد را برای شما شرح خواهیم داد و بقیه موارد به یک شکل عمل خواهند کرد .
اگر میخواهید فرزندتان به Movie دسترسی داشته باشد اما ویدیوها تحت کنترل باشند ، این تنظیمات را اعمال کنید :
مخاطبین عادی (G)؛ همه سنین مجاز هستند.
پیشنهاد به نظارت داشتن (PG)؛ برخی محتوا شاید برای کودکان مناسب نباشد.
مراقبت کردن والدین (PG-13)؛ برخی از محتوا برای کودکان زیر ۱۳ سال مناسب نیست.
محدودیت سنی (R)؛ افراد زیر ۱۳ سال نیازمند داشتن اجازه یا مراقبت والدین را داشته باشند .
NC-17 مجاز نبودن کودکان و افراد زیر ۱۷ سال
چگونه دسترسی به اطلاعات شخصی را تحت نظارت قرار دهیم؟
در آیفون، آیپد و آیپاد، شما میتوانید مشخص کنید که کدام یک از برنامه ها به اطلاعات شخصی شما دسترسی داشته باشند. این یعنی که شما میتوانید برنامههایی که به برخی اطلاعات مانند موقعیت، مخاطبین، رویدادها و غیره دسترسی دارند را برای کودک خود ببندید تا وی نتواند این اطلاعات را به اشتراک بگذارد. به راستی که ویژگی Parental Controls، نظارت بر روی کودکان را وارد مرحله جدیدی میکند. در سربرگ Privacy به این تنظیمات دسترسی خواهید داشت .
چگونه کنترل صدا، مدیریت حسابها و مصرف داده را مدیریت کنیم؟
در ویژگی Parental Controls، شما میتوانید حساب کودک خود را به گونه ای تنظیم کنید که در حسابهای ایمیل، مخاطبین و تقویمها هیچ گونه تغییری ایجاد نشود. برای مثال، شاید میترسید که کودک شما، حساب اصلی کاری شما را حذف کرده و یا وقتهای ملاقات مهمتان را از بین ببرد! این حالت به شما میتوانید تمامی این موارد را به کلی قفل کنید.
چگونه برنامه Game Center را در آیفون و آیپد نظارت کنیم؟
Parental Controls به شما اجازه میدهد که بازیهای چند نفره با سایر افراد را مدیریت کند. این یعنی که در Game Center شما میتوانید مشخص کنید که کودک شما، کدام بازی ها را با کدام شبکهها بتواند به صورت چند نفره بازی کند. به این شیوه، خواهید توانست نحوه استفاده کودکان از محصولات اپل را مدیریت کنید.
ابتدا امکانات سرویس iCloud رو بررسی میکنیم :
ردیابی گوشی سرقت شده یا گم شده از طریق اپل آیدی روی نقشه و نمایش آخرین محل استفاده گوشی . (در صورت وصل بودن گوشی به اینترنت)
ذخیره شدن یک نسخه از لیست مخاطبین (Contacts) ، نوشته های روی گوشی (Notes) ،یادآوری ها (Reminder) ،عکس ها و غیره و دسترسی آسان از طریق به آنها از طریق وب . (اگر گوشی شما سرقت شود ،اطلاعات شما از بین نمیرود .)
گرفت بک آپ کامل (نسخه پشتیبان) از کلیه اطلاعات گوشی روی اپل آیدی .
و چند قابلیت دیگر که متاسفانه فعلا در ایران به درد ما نمیخورد !!!
اما از نکات فوق نتیجه میگیریم که رمز عبور اپل آیدی شما بسیار مهم و امنیتی است و اگر کسی به رمز آن دسترسی داشته باشد ، به اطلاعات فوق نیز دسترسی دارد . لذا قبل از ادامه ، اگر کسی از دوستان شما رمز اپل آیدی شما را دارد یا اپل آیدی خود را خریداری کرده اید ، همین الان از طریق لینک مقابل وارد شوید تا رمز و سوالات امنیتی خود را عوض کنید : تنظیمات اپل آیدی و تغییرات رمز عبور
اگر مقاله ( آموزش عوض کردن رمز و سوالات امنیتی اپل آیدی رو لازم دارید ) ، اینجا کلیک کنید .
و اما اگر شما اپل آیدی ندارید ، و مقاله ( آموزش ساخت اپل آیدی رو لازم دارید ) ، اینجا کلیک کنید .
برای فعالسازی iCloud ، طبق تصویر Settings رو لمس کنید .
طبق تصاویر زیر ، گزینه ۱ (iCloud) رو لمس کنید و در قسمت ۲ اپل آیدی و در قسمت ۳ پسورد اپل آیدی و گزینه ۴ (Sign In) رو لمس کنید . البته دقت کنید که در نسخه ۱۰.۳.۱ و بالاتر گزینه iCloud به قسمت بالای تنظیمات مشابه شکل زیر انتقال یافته است.
اگر پس از لمس iCloud مستقیما و بدون وارد کردن اپل آیدی و پسورد وارد شدید ، اکانت رو چک کنید و اگر اکانت شما نبود آن را حذف کنید . اگر مقاله ( تغییر یا حذف iCloud رو لازم دارید ) ، اینجا کلیک کنید .
در صورت مشاهده تصاویر زیر ، گزینه ۵ (Other Options) و در ادامه گزینه ۶ (Don’t Upgrade) رو لمس کنید .
اگر در روند کار تصویر زیر رو مشاهده کردین ،به این معناست که شما مخاطبینی (Contacts) روی آیکلود خود دارید .اگر میخواین مخاطبین روی آی کلود (Contacts) به مخاطیبن فعلی گوشی شما اضافه بشه گزینه ۷ (Merge) ، و اگر نمیخواین گزینه ۸ (Don’t Merge) رو لمس کنید . پیشنهاد ما Merge است .
حال پس از وارد شدن به قسمت iCloud ، با فضایی همانند تصاویر زیر رو به رو میشوید . قسمت های مشخص شده با شماره را توضیح میدهیم و شما میتونید بر اساس نیازتون این قسمت ها رو فعال و یا غیر فعال کنید .
گزینه ۹ ـ با ورود به این بخش شما میتونید ، اطلاعات کاربری خود را مشاهده و یا تغییر بدین . مثل اضافه کردن عکس یا تغییر نام .
گزینه ۱۰ ـ مقدار فضایی که آیکلود به صورت رایگان در اختیار شما قرار میدهد ۵GB است . در صورت نیاز به فضای بیشتر ، میتونید خریداری کنید .
گزینه ۱۱ ـ در قسمت photos پس از ورود به این منو :
با فعال کردن گزینه ( iCloude Photo Library ) ، تمامی عکس ها و ویدیوهای شما در iCloud ذخیره میشود.توجه داشته باشید که با فعال کردن این گزینه ،حجم اینترنت زیادی مصرف میشود و ما این کار را پیشنهاد نمیکنیم .
با فعال کردن گزینه ( My Photo Stream ) ، تمامی عکس ها و ویدیوهای شما در iCloud ذخیره شده و به دیگر دستگاه های اپل شما که از همین اپل آیدی استفاده میکنند فرستاده میشود . توجه داشته باشید که با فعال کردن این گزینه ،حجم اینترنت زیادی مصرف میشود . (پیشنهاد نمیکنیم)
با فعال کردن گزینه ( iCloud Photo Sharing ) ، شما میتونید آلبومی بسازید و با دوستان یا خانوادتون به اشتراک بذارید . (پیشنهاد نمیکنیم)
گزینه ۱۲ ـ با فعال کردن گزینه ( Mail ) ، اطلاعات ایمیل هایی که روی گوشی شما در قسمت Mail قرار دارد ، در آیکلود ذخیره میشه . (پیشنهاد نمیکنیم)
گزینه ۱۳ ـ با فعال کردن گزینه ( Contacts ) ، اطلاعات مخاطبینی که روی گوشی شما هست ، در آیکلود ذخیره میشه . (حتما توصیه میشود)
گزینه ۱۴ ـ با فعال کردن گزینه ( Calendar ) ، اطلاعات برنامه Calendar شامل قرارهای ملاقات و تواریخ تولد در گوشی ، در آیکلود ذخیره میشه . (حتما توصیه میشود)
گزینه ۱۵ ـ با فعال کردن گزینه ( Reminders ) ، اطلاعات برنامه Reminders در گوشی ، در آیکلود ذخیره میشه .(حتما توصیه میشود)
گزینه ۱۶ ـ با فعال کردن گزینه ( Safari ) ، اطلاعات برنامه Safari در گوشی ، در آیکلود ذخیره میشه . ( توصیه میشود)
گزینه ۱۷ ـ با فعال کردن گزینه ( Notes ) ، اطلاعات برنامه Notes در گوشی ، در آیکلود ذخیره میشه . (حتما توصیه میشود)
گزینه ۱۸ ـ با ورود به قسمت Backup و روشن کردن آن ، آیکلود در زمان مناسب ،از اطلاعات گوشی شما بک آپ ( Backup ) میگیرد . با لکس کردن گزینه Backup Now ،میتونید همین حالا بک آپ بگیرید . (پیشنهاد نمیکنیم به دلیل استفاده بالا از اینترنت )
گزینه ۱۹ ـ با ورود به قسمت Find My iPhone و روشن کردن آن ، میتوانید موقعیت گوشی خود را در روی نقشه پیدا کنید .البته لازمه تا آیفون شما به اینترنت وصل باشه . در صورت فعال بودن گزینه Send Last Location ، هنگامی که باتری گوشی شما در حال اتمام است ،به صورت اتوماتیک آخرین مکان برای آیکلود ارسال میشود . (پیشنهاد میشود اما اگر فعال میکنید مواظب باشید زیرا اگر رمز اپل آیدی را گم کنید مستلزم پرداخت هزینه ای حدود ۵۰۰ هزارتومان برای بازیافت رمز اکانت از اپل استور رسمی هستید)
گزینه ۲۰ ـ با لمس گزینه Sign Out شما خارج میشوید و کلا این سرویس غیر فعال میشود . ( زمانی که خواستین گوشیتون رو بفروشین یا عوض کنید ،حتما از این گزینه استفاده کنید )
پس از فعال شدن این سرویس ، و انتخاب گزینه های دلخواه ، اطلاعات شما به اپل آیدی شما منتقل میشود . اگر اطلاعات شما به هر دلیل پاک شود و یا گوشی شما سرقت شود ، کلیه اطلاعات شما ( بخصوص کانتکتها ) در اپل آیدی شما محفوظ و قابل دسترس میباشد . شما میتوانید از طریق سایت آیکلود به اطلاعاتی که در آیکلود شما ذخیره شده دسترسی پیدا کنید .
همانند تصاویر زیر وارد سایت آیکلود https://icloud.com میشویم ، اپل آیدی رو در کادر ۲۱ و پسورد رو در کادر ۲۲ تایپ و وارد میشویم.
همچنین در صورتی که یک گوشی اپل قدیمی تر داشتید و میخواهید اطلاعات آنرا به گوشی آیفون جدیدتان منتقل کنید ، به راحتی میتوانید از این روش استفاده کنید . کافیست در گوشی جدیدتان به iCloud بروید و اپل آیدی و رمز خود را وارد کنید تا کلیه اطلاعاتی که روی گوشی قدیمی فعال کرده اید ، بازیابی و به گوشی جدیدتان منتقل شود .
امیدوارم این مطلب براتون مفید بوده باشه !
احتیاط در مورد استفاده از اپل آیدی دیگران
سلام
خوب تکثرا افراد که اپل میخرند.فروشگاه مربوطه با اپل آیدی خودشون نرم افزار برای دستگاه نصب میکنند و گاهی از backup خودشون استفاده میکند
وقتی از backup خودشون استفاده و نرم افزار ها رو روی دستگاه نصب میکنند اپل آیدی خودشون نیز در setting دستگاه وارد میشود
وقتی اپل آیدی فروشنده در setting داخل Icloud ذخیره شود کافی هست شما در دفترچه دستگاه شماره ذخیره کنید در واقع شما در اپل آیدی فروشنده که در iCloud وارد شده ذخیره میشود
برای اولین قدم شما بعد از خرید دستگاه نیاز نیست که به فروشنده بخواهید که برای شما با اپل آیدی خودش برنامه نصب کنید
سپس وقتی خودتان اپل آیدی درست میکنید یا جای سفارش اپل آیدی میدهید از طرف بخواهید در setting,icliud,facetime,message,itunes& app store اپل آیدی خودتان را وارد کند
با این کار تمام دستگاه در اختیار خودتان هست که در بخش های پیشین توضیحات آن را نوشته ام
در واقع شما با اپل آیدی خودتان دستگاه خودتان را کنترول میکنید و هر موقع دستگاه خودتان را عوض یا reset می کنید با اپل آیدی خودتان infomation خودتان را به دستگاه دوباره وارد میکنید