طریقه شستوشوی ظروف
چنانچه ظروف شما جرم چربی گرفتهاند و شستوشو را با دست انجام میدهید، کافی است سینک را از آب پر کنید، نصف فنجان جوششیرین معمولی به آن بیفزایید و ظروف را در آن قرار دهید. خواهید دید که جرم چربی را کاملاً میبرد.
افزودن سرکه به آب داخل سینک نیز نتیجه خوبی دارد. زیرا سرکه در از بین بردن لکههای چرب بهعنوان یک «برنده ملایم عمل میکند و در ضمن، اثر ضدعفونیکنندگی نیز دارد.
بهتر است شستوشو را از ظروف تمیزتر شروع کنید و به ظروف کثیف و چرب خاتمه دهید. به این ترتیب، لازم نیست آب سینک ظرفشویی را چند دفعه عوض کنید.
مایع ظرفشویی
ته ماندههای صابون را جمع کنید و آنها را در یک قوطی زنده کنید. سپس یک یا دو قاشق سوپخوری جوششیرین و آبجوش به آن بیفزایید. مخلوط را در یک قوطی مایع ظرفشویی خالی کنید و حالا مایع ظرفشویی خانگی آماده است!
با این کار، هم به اقتصاد خانواده کمک کردهاید و هم در چرخه بازیافت سهمی داشتهاید.
بهرهگیری بهتر از ماشین ظرفشویی
برای اینکه بیشترین بهره را از ماشین ظرفشویی ببرید، ظروف را در جهت افشانه آب در آن بچینید و دهانه لیوان و فنجانها را به سمت پایین قرار دهید.
برای برطرف کردن خراشیدگیهای ناشی از کارد و چنگالها از سطح بشقابهای چینی مرغوب، مقداری خمیر دندان معمولی سفیدرنگ روی پارچهای نرم و تمیز بمالید و با آن محل خراشیدگی را به آرامش مالش دهید و سپس آبکشی کنید.
قابلمه و ظروف پخت و پز
قابلمه یا ظروف پخت و پز کثیف را از آب داغ پر کنید و نصف فنجان پاک کننده مخصوص ماشین ظرفشویی (مایع یا پودر) به آن بیفزایید. بگذارید چند ساعت به همین ترتیب بماند و سپس خوب آبکشی کنید.
لکههای چای و قهوه
با استفاده از یک تکه پارچه آغشته به جوش شیرین میتوان اینگونه لکهها را با اطمینان خاطر از قهوهخوری و فنجان، و حتی چینیهای مرغوب، پاک کرد.
ظروفی از جنس روی
۱- بعد از خریدن ظروف رویی ، قبل از استفاده ، میتوانید داخل ظرف را آب بریزید ، چند قاشق سرکه اضافه کنید و آن را چند دقیقه روی اجاق قرار دهید تا بجوشد و بعد آب آن را خالی کرده و از ظرف استفاده کنید، هرگز سیاه نمیشود.
۲- اگر این ظروف سیاه شده ، برای تمیز کردن آن از سیم ظرف شویی و صابون استفاده کنید .
۳- اگر این ظروف بر اثر سرخ شدن یا پختن غذا سیاه شده ، ظرف خالی را روی اجاق قرار دهید و شعله را روشن کنید . با این کار تمام قسمتهای سیاه ظرف بهصورت دود از ظرف خارج میشود و ظرف شما کاملاً سفید میشود . بهشرط اینکه بعد از خاموش کردن اجاق ، تا قبل از سرد شدن ظرف آب به آن نپاشید. چون این کار باعث سوراخ شدن ظرف میشود.
تمیز کردن ظرفی که در آن غذا سوخته است
اگر غذا به ته قابلمه چسبیده ، هرگز کارد، قاشق یا کفگیر فلزی برای پاک کردن آن به کار نبرید. کافی است آن را از آب گرم پر کنید و مقداری نمک نیز به آن اضافه کنید. اگر غذا خیلی محکم به قابلمه چسبیده است ، مقداری سرکه در آن بریزید و بجوشانید تا کاملاً پاک شود.
اگر کارد شما بوی پیاز میدهد ، با کارد هویج را حلقهحلقه ببرید . با این کار بوی پیاز از بین میرود.
تمیز کردن قوری استیل
اگر قوری شما جرم گرفته است ، قوری را پر از آب کنید و ، مقداری آبلیمو در آن بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد . قوری شما کاملاً تمیز میشود.
پاک کردن ظروف آلومینیومی
برای پاک کردن این ظروف میتوانید از سرکه استفاده کنید: چند قاشق سرکه داغ داخل ظروف بریزید. ظروف شما کاملاً نو و درخشان میشود.
ترفندهای زیرکانه
- آبان ۱۳, ۱۳۹۴
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 122 نفر
- برچسب ها : شستوشوي ظروف, فوت کوزه گری, نکات خانه داری