مواد لازم:۱ . تخم مرغ چهار عدد۲. کره ۷۵ گرم۳. آرد سفید ۱۰۰ گرم۴. شکر ۱۲۵ گرم۵. وانیل یا رنده پوست لیمو ترش به مقدار کم۶ . بکینگ پودر یک قاشق مربا خوریطرز تهیه:زرده و سفیده تخم مرغ را به دقت جدا می کنیم و زرده را با شکر و اسانسی که دوست داریم و بکینگ پودر مخلوط می کنیم و آنقدر می زنیم تا کاملا سفید و سفت شود ، کره را نیز می زنیم تا نرم و لطیف گردد و با زرده های تخم مرغ مخلوط می کنیم و سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا از ظرف نریزد سفیده را با زرده و کره مخلوط می کنیم و آرد را می ریزیم و به هم می زنیم تا تمام مواد با هم مخلوط گردد.این خمیر برای تهیه انواع بیسکویت و شیرینی مصرف می شود.
تهیه ی خمیر بیسکویت
- آذر ۱۳, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- بدون نظر
- تعداد بازدید 106 نفر
- برچسب ها : آشپزی, خمیر بیسکویت ، لیمو ترش ، تخم مرغ, فوت کوزه گری, کیک و شیرینی