خانه ،امن ترین ماوای توست

خانه ،امن ترين ماواي توست

رئیس فراکسیون زنان مجلس با تأکید بر این که آسیب‌های زیادی وجود دارد که زندگی اجتماعی زنان را تهدید می‌کند ، گفت: آسیب هویتی زنان یکی از مهم‌ترین آسیب‌های اجتماعی است که از طریق شبیخون فرهنگی، زنان را در سطح اجتماع تهدید می‌کند.
 
طیبه صفایی اظهار داشت: زنان باید از تمامی ظرفیت‌ها و توانایی‌ها برای رشد و تعالی خود استفاده کنند. همچنین سیستم‌های تعلیم و تربیت و سیستم‌های آموزشی لازم است زن را به آن گونه که از دیدگاه اسلامی مطرح است، معرفی کند.
عواملی همچون بیکاری، اختلاف با همسر، اعتیاد ، طلاق و فوت همسر از جمله مواردی است که در زندگی زنان، اختلال به وجود می‌آورد.
صفایی یکی از آسیب‌های اجتماعی زنان بی‌سرپرست یا بدسرپرست را نبود شغل متناسب با وضعیت آن‌ها عنوان و تصریح کرد: باید مشاغل خانگی جدیدی را متناسب با وضعیت زنان سرپرست خانوار ایجاد کرد تا آن‌ها با حضورشان در جامعه ، سرپرستی خانواده را از دست ندهند و آسیب اجتماعی روحی و روانی به فرزندانشان وارد نشود.
 
وی تأکید کرد: با اطلاع‌رسانی صحیح ، ایجاد خودباوری ، افزایش هویت معنوی و دینی و گسترش فرهنگ حجاب می‌توان زنان را از این آسیب دور کرد. در این راستا بحث ساماندهی مد و لباس ، امنیت اجتماعی و شیوهای صحیح مقابله با تهاجم فرهنگی از وظایف عمده مسئولان است.
پائین بودن سطح ‌خودباوری در زنان از لحاظ فرهنگی و اجتماعی و نیز سنت‌ها و آداب و رسومی که به ناحق به سنت‌های اصیل ما وصل شده ‌است، زن را در نقش یک موجود ضعیف جلوه می‌دهد.
رئیس فراکسیون زنان مجلس در خصوص مسئله فرار زنان متأهل از خانه گفت: زنان ما خانواده را امن‌ترین محل برای خود می‌دانند .و بر این اساس اگر زمینه تفاهم بین زن و مرد فراهم شود ، هیچ جایی گرم‌تر از کانون خانواده برای زن وجود ندارد. وی با بیان این که زنان نباید تحت هیچ شرایطی از خانه فرار کنند ، اظهار داشت: اصولاً فردی که مرتکب خطایی می‌شود ، باید محل را ترک کند‌ نه این‌که کسی که ظلمی به او وارد شده، بدون ایستادگی اقدام به فرار کند.
 
صفایی گفت: برخورد‌های نامناسب بین اعضای خانواده، عدم تبیین نقش و جایگاه واقعی زنان در خانواده، فشارهای همسر به زن، ناهماهنگی‌های فردی و عدم تعادل از جمله عواملی هستند که زن را مجبور به ترک خانه می‌کند.
 
رئیس فراکسیون زنان مجلس در پایان با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر این که «ما نسبت به جایگاه زنان و وضعیت آنان از جهان طلبکار هستیم»، بیان داشت: اسلام چنان جایگاهی به زنان داده است که در جهان نمونه آن را پیدا نمی‌کنیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا