خرمای رسیده

خرماي رسيده

مرحله ششم میوه درخت خرما خرمای تازه است که اعراب به آن رطب گویند و چون در روی درخت یا در آفتاب خشک شوم ، به آن خرمای خشک و اعراب به آن ((تمر)) گویند، نسبت رطب به تمر نسبت انگور به کشمش است . ما کثیرالغذا و خونساز هستیم ، برای اشخاص ضعیف المزاج – لاغر – فالج و لقوه ای مفید می باشم . سرشار از ویتامین های آ – ب و ای هستیم و کمی هم ویتامین ث داریم . ما دارای مواد فندق ، مواد سفیده ای ، و چند ترکیب دارویی هستیم که یکی از آنها شبیه کورتن است – کورتن ترشح غده فوق کلیه است ، یکی از داروهای قیمتی است که اخیراکشف شده ، و درمان کلیه ی التهابات و امراض عفونی است و از ریزش مو جلوگیری می نماید. یکی از داروهای خوش ظاهر و بد باطن است و برای مبتلایان به مرض قند خوب نیست ، ولی کورتنی که در من جمع است ، یک هورمون گیاهی مفید و طبیعی بوده هیچگونه ضرری ندارد، التهابات را تسکین می دهم و از ریزش مو جلوگیری می کنم – برای امراض عفونی سود بخش بوده ، و به علت داشتن منیزیم ترمز سرطان می باشم ، من اشخاص لاغر را چاق میکنم و درد کمر را تسکین می دهم . قوه بینایی و شنوایی را تقویت می کنم – درمان درد مفاصل و سیاتیک می باشم . موافق سینه و ریه هستم . جوشانده من در شیر سینه را نرم می کند. من مقوی غرایز جنسی هستم و شهوت را زیاد می کنم ، مخصوصا اگر مرا در شیر خیس کرده و میل نمایند. در شهرهایی که درخت من میوه ثقل و امراض سوداوی است و ممکن است باعث گرفتگی کبد و طحال شده ، فشار خون را بالا برد و در دهان تولید جوش و درد دندان نماید و سبب پوسیدگی و کرم خوردن دندان شود، خوردن من با ماست و جویدن تلخون از عوارض خرما می کاهد. من دارای فلزات معدنی مثل فسفر – کلسیم – آهن – ید و منیزیم هستم . کسانی که خرما زیاد می خورند، سرطان نمی گیرند و فرزند پسر بیش از دختر دارند. جوشانده ی من برای زکام و گلو درد و امراض عفونی ریه مفید است . اهالی بلوچستان که خرما زیاد می خورند هرگز امراض بزرگ نمی گیرند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید