در اولین قدم این رنگ اشیا است که شما را به طرف آن شیء جذب و یا از آن دور میکند.در واقع احساس آرامش،لذت ناراحتی،تنش،صلح و دوستی و … همه و همه در پرتو رنگهاست.
رنگها تمامی محیط ما و حتی خود ما را نیز تسخیر کردهاند و در تمام جسم جان و روح ما تاثیر گذارند.
مثلا در مورد رنگ سیب سرخ و زیبا علاوه بر لذتی که از رنگ آن در هنگام خوردن میبریم و در ما احساس شادابی و نشاط ایجاد میکند،در خواصش نیز تاثیر فراوانی دارد.
تمامی سبزیجات و میوههایی که روزانه مصرف میکنید با توجه به نوع رنگشان منافع خاصی برای شما دارند.شاید تعجب کنید،اما فراموش نکنید که رنگها بر همه وجود ما و در تمامی جوانب نفوذ دارند و این هم یک روش نفوذی آنهاست.
رنگ زرد
رنگی شادیآفرین،درخشان،زنده و محرک.سبزیجات و میوههای زردرنگ معمولا اشتها آور و در عین حال مناسب برای هضم غذا میباشند.
میوهجات و سبزیهای زردرنگ تصفیهکننده کبد و رودهها و کلیههاست.این مواد غذایی در درمان بیماریهای معده (ورم معده) کیسه صفرا یبوست و فشار خون و همین طور مشکلات ریوی مناسب هستند و در تقویت غدد لنفاوی قلب موثرند و بسیار انرژیزا میباشند و محرک اعصاب.زردآلو
سرشار از انرژی،موثر در درمان یبوست،کاهشدهنده افسردگی و تقویتکننده اعصاب. آناناس
تقویتکننده روده،نیرو بخش،مناسب برای هضم غذا و موثر در بیماریهای ریه. به
تقویتکننده اعصاب و قلب،موثر در درمان بیماریهای ریوی و سل.همچنین در درمان ورم معده و روده از این میوه استفاده میشود.گلابی
از بین برنده ضعف و بیحالی،تقویتکننده اعصاب،رفع تنبلی رودهها،رفع یبوست و بیماریهای رودهای و معده،موثر در درمان سل ریوی،از بین برنده سنگ کلیه.آلو
انرژیزا و از بین برنده کمخونی و ضعف و سستی،برطرفکننده یبوست،محرک اعصاب،مناسب برای کلیهها.سیب زرد
انرژیساز،ضد عفونی کننده قوی روده و مناسب برای تقویت رودهها و معده،محرک کلیهها و مناسب برای سنگ کلیه و مجاری ادرار،تقویتکننده اعصاب،رفعکننده یبوست و اسهال، مناسب برای اختلالات تنفسی.
خواص میوه ها با توجه به رنگ شان – رنگ زرد
- آذر ۵, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 112 نفر
- برچسب ها : به, بهداشت و سلامت, تغذیه, خواص میوه, زردآلو