مواد لازم :
آب نارنج ۲ فنجانلوبیا چیتی ۲۵۰ گرمعدس ۲۵۰ گرمآرد برنج ۱۰۰ گرماسفناج ۱۰۰۰ گرمنعناع ۱۲۵ گرمشوید یا شبت ۱۲۵ گرمگشنیز ۱۲۵ گرمجعفری ساطوری شده ۱۲۵ گرمسیر ۱ عددتخم مرغ ۴ عددروغن ۱۵۰ گرمطرز تهیه :لوبیا چیتی و عدس مجموعا ۵۰۰ گرم باشد , سبزی مخلوط (شوید , گشنیز , نعناع و جعفری ) باشد , می توان یا از رب نارنج استفاده کرد یا آب نارنج .حبوبات را با دو سه قاشق پیاز سرخ کرده و کمی نمک و مقداری آب در ظرفی میریزیم و می گذاریم کاملا بپزد , سبزیهای مخلوط را بعد از تمیز کردن ریز خرد می کنیم و سیر را می کوبیم و آنرا در سه چهار قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ می کنیم , بعد سبزیهای خرد شده را داخل سیر سرخ شده می ریزیم و سبزی را کمی سرخ می کنیم , بقیه روغن را داخل سبزی می ریزیم این مایه را داخل حبوبات پخته شده می ریزیم اسفناج را بعد از تمیز کردن کمی درشت خرد می کنیم و داخل مایه می ریزیم و می گذاریم تا اسفناج نیز کاملا بپزد آنگاه آرد برنج را در کمی آب سرد حل می کنیم و داخل مایه میریزیم و مرتب بهم می زنیم تا آرد برنج گلوله نشود , این خورش باید به سفتی یک آش معمولی باشد , بعد از اماده شدن رب نارنج یا آب نارنج را اضافه می کنیم و تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم و کمی نمک می زنیم و در اواخر طبخ داخل ترش تره میریزیم و آن را بهم می زنیم , تخم مرغ که یکی دو جوش زد خورش آماده است .در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورش برای ۴ تا ۶ نفر کافیست.
خورش ترشی تره

- آذر 25, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 128 نفر
- برچسب ها : آب نارنج ، اسفناج ، تخم مرغ, آشپزی, خورش ترشی تره, غذا, فوت کوزه گری
اشتراک گذاری این صفحه در :

بازتاب معنوی نامهای خوب
۱۴۰۴/۰۱/۲۲
عادت به مطالعه
۱۴۰۴/۰۱/۲۱
نکات ضروری در دوست داشتن همسر
۱۴۰۴/۰۱/۲۰
مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶