خورش فسنجان آلو زرد

خورش فسنجان آلو زرد

مواد لازم:

گوشت : نیم کیلوروغن : ۲۵۰ گرمزعفران : ۱ گرمپیاز : ۱ عددآلوی ریز : ۱ کیلومغز گردو تازه : ۳۰ عددشکر : ۲ قاشق سوپخوریطرز تهیه :
پیاز را رنده کرده و در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود . گوشت خرد شده را در آن برزید و بپزید . مغز گردو را پوست گرفته و با خردکن  خرد نمایید . آلوی ریز را جداگانه بپزید و از الک سیمی رد کنید و مغز گردو را در روغن گوشت ریخته کمی تفت دهید .آلو را در گوشت ریخته چاشنی را اضافه نموده بگذارید بجوشد وقتی که آب آن کم شد و روغن پس داد . خورش را از روی حرارت بردارید .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
به بالا بروید