دمنوش آلبالو + خواص و طرز تهیه

دمنوش آلبالو + خواص و طرز تهیه

مشخصات

 این روزها چای طعم‌دار خیلی بیشتر از قبل در میان مردم جا باز کرده و مخصوصا انواع چای کیسه‌ای طعم‌دار و میوه‌ای در سوپرمارکتها و فروشگاهها موجود است. اما اگر یک شب دوست داشتید و دنبال یک دمنوش میوه‌ای بودید، خودتان می‌توانید با مقداری آلبالوی تازه و بدون هیچ ماده افزودنی دیگر چای آلبالو درست کنید.فکر می‌کنیم حداقل به عنوان یک نوشیدنی گرم و برای تفنن نوشیدنی مفیدی باشد.

فواید دمنوش آلبالو- دمنوش البالو صفرا بر می باشد و هم چنین در شفاف سازی پوست و رفع جوش های دوران جوانی و کاهش خارش بدن بسیار موثر است زیرا غلظت خون را کم می نماید.
– موجب تقویت سوخت و ساز بدن می شود و کم اشتهایی را از بین می برد .
– در بهبود کیفیت خواب و ایجاد ارامش موثر است
– آلبالو باید کاملا به صورت رسیده و قرمز مصرف شود تا به دلیل سرد مزاجی اش ، موجب اختلال در عملکرد روده ها نشود .
– برای کسانی که ورم معده دارند خوردن بیش از حد آلبالو مناسب نیست زیرا دیر هضم می باشد . این افراد میتوانند از دمنوش آلبالو استفاده نمایند زیرا در این حالت پخته می شود .
– دمنوش البالو موجب افزایش ادرار می وشد از اینرو برای کسانی که بیماری قلبی دارند، مناسب است چون پتاسیم آن از باقیمانده نمک در عروق جلوگیری می‌کند .
– مصرف منظم آن موجب تصفیه ی خون می گردد و هم چنین موجب رفع عطش و تشنگی می گردد .
– مصرف دمنوش آلبالو برای برای سوء هاضمه خوب است و یکی از ملین ها می باشد .

طرز تهیه دمنوش آلبالوبرای درست کردن چای آلبالو مقداری آلبالو شسته شده را داخل یک قوری چینی بریزید، مقدار آلبالو بستگی به تعداد نفرات و اینکه دوست دارید چقدر چای‌تان طعم‌دار باشد دارد، روی آلبالوها آبجوش بریزید و قوری را روی کتری قرار دهید تا چای آلبالو دم بکشد، مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه منتظر باشید. ۵ دقیقه قبل از اینکه چای را در فنجان بریزید با یک قاشق آلبالوهای در قوری که حالا دیگر نرم شده‌اند را باهم مخلوط کنید، طوری که آلبالوها حسابی له شوند.

نکته ها دمنوش آلبالو

نکته ۱: مواظب سررفتن چای باشید چوی سریع سر میرهنکته ۲: میتونید این چای رو با عسل یا نبات شیرین کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
به بالا بروید