راتاتو در فر

راتاتو در فر

مواد لازم:
پیاز= 1 عددسیر= 2 حبهبادمجان= 250 گرمکدو= 150 گرمگوشت چرخ کرده= 120 گرمقارچ= 5 عددروغن مایع= به اندازه لازمگوجه فرنگی =۱ عددجعفری تازه= 2 قاشق غذاخورینمک و فلفل =به میزان لازمپنیر پیتزا(رنده شده)= 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
ابتدا بادمجان ها را از چند جا چنگال زده و با پوست روی سه پایه فلزی مخصوص مایکروفر قرار داده و به مدت ۷ دقیقه با درجه بالا بپزید. سپس آنها را بیرون آورده و بگذارید سرد شوند. پیاز و سیر را حلقه کرده همراه با روغن داخل ظرف مخصوص بریزید و و درب آن را بگذارید به مدت ۵ دقیقه با پخت ترکیبی با گریل (و یا تازمانی که آنها نرم شوند) بپزید.در این مرحله گوشت چرخ کرده و قارچ و بادمجان را که پوست آن را کنده و به قطعات هم اندازه در آورده اید را اضافه کنید و در ظرف را بندید تا به مدت ۷ دقیقه با درجه بالا به صورت پخت ترکیبی با گریل بپزد. سپس گوجه فرنگی حلقه شده ، جعفری و نمک و فلفل را اضافه کنید و روی آن را پنیر بپاشید.در این مرحله درب ظرف را نبندید و به مدت ۵ دقیقه با پخت ترکیبی با گریل درون مایکروفر بگذارید.هم اکنون غذای شما آماده است. می توانید آن را با نان میل کنید. نوش جان.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
به بالا بروید