راه‎هایی ساده برای جلوگیری از کمردرد

راه‎هایی ساده برای جلوگیری از کمردرد

نشستن مناسب
به عقیده ی دانشمندان اصلا ضروری نیست که برای نشستن در محل کار از صندلی هایی با طراحی ارگونومیک استفاده شود، همین که بتوانید با نشستن مناسب و همچنین تکیه گاه درست در ناحیه کمر ، حالت نشستن را به صورت استاندارد آن که به شکل حرف اس انگلیسی (S) است در آورید بسیار خوب و درست خواهد بود. 
باید توجه کرد که نشستن نامناسب و عدم قرار دادن تکیه گاه مناسب سبب می شود تا کمر به صورت حرف سی انگلیسی (C) درآید که سبب بروز کمردرد و سایر عوارض آن خواهد گردید.
پس از اطمینان از مناسب بودن تکیه گاه در هنگام کار، هر نیم ساعت یکبار از جای خود بلند شوید و برای چند ثانیه هم که شده در اطراف قدمی بزنید تا از میزان فشار وارده بر کمر کاسته شود.

درست ایستادن

محققان راهکاری را پیشنهاد می کنند که با در نظر گرفتن آن، حالت درست ایستادن را نشان می دهند. با توجه به این راهکار، یک خط مستقیم را از سقف و در راستای بدن خود در نظر بگیرید. گوش ها، شانه ها، باسن و زانوها همه باید در راستای این خط قرار بگیرند. سر شما نیز باید در راستای گردن و کاملا در بالای آن قرار بگیرد، نه متمایل به جلو.
مناسب بودن کفی و تخت کفش
محققان می گویند که اگر کفش ها دارای تخت و کفپوش کمی باشند ، هر بار که کف پا به بخش سفتی همانند آسفالت برخورد می کند، سبب تأثیرات نامناسبی بر استخوان ها و عضلات نیم تنه ی پایینی بدن اشخاص خواهد داشت. این تأثیر همانقدر که در مورد کفش های تخت وجود دارد ، برای کفش های پاشنه بلند نیز صادق است.

بهتر است از کفش هایی با تخت های لایه دار و نرم استفاده شود و یا از کفی های طبی و مناسب و الحاق آن به داخل کفش استفاده نمود.
عدم مصرف دخانیات
مطالعات سال ۲۰۱۰ که با بیش از ۴۰ تحقیق و بررسی انجام گرفت نشان داد که افراد سیگاری بیشتر از افراد غیر سیگاری به کمردرد مبتلا می شوند. به عقیده ی دانشمندان دلیل این امر را شاید بتوان این دانست که سیگار کشیدن سبب کاهش میزان گردش خون در ستون فقرات می شود.
یادگیری روش صحیح بلند کردن اشیاء
امروزه بیشتر افراد یاد گرفته اند که برای بلند کردن وسایل و اشیای سنگین باید از پاهای خود کمک بگیرند، نه از کمر خود. اما آیا می دانید که برای بلند کردن اشیای سبک چگونه باید عمل کرد؟
کاهش اندازه یا تعداد بالش خواب
به عقیده ی محققان، استفاده از دو و یا سه بالش می تواند سبب کشیدگی و آسیب عضلات گردد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا