روش نگهداری بامیه

روش نگهداری بامیه

سرخ کردن بامیه :

ابتدا بامیه ها را بشویید و کمی از ساقه آن کوتاه کنید به صورتی که خیلی کوتاه نشوند و سپس با کمی روغن تفت بدهید به صورتی که خیلی کم نرم شوند سپس اجازه بدهید سرد شوند و داخل کیسه های زیپ لاک یا کیسه فریزر بسته بندی کنید.

بلانچ کردن بامیه :

ابتدا بامیه ها را بشویید و کمی از ساقه آن کوتاه کنید سپس در آب جوش بریزید و بعد از چند دقیقه جوشاندن آن ها را داخل آب سرد بریزید و آبکش کنید وقتی آب آن رفت داخل کیسه بسته بندی کنید و داخل فریزر نگهداری کنید.

قرار دادن بامیه ها در آب و نمک :

ابتدا بامیه ها را بشویید و کمی از ساقه آن کوتاه کنید سپس یکی دو ساعت داخل آب سرد و نمک قرار بدهید و زیر آب بشویید و وقتی آب آن ها رفت داخل کیسه فریز کنید.

فریز کردن بامیه به صورت خام :

ابتدا بامیه ها را بشویید و کمی از ساقه آن کوتاه کنید سپس آن ها را داخل کیسه بریزید و فریز کنید.

جوشاندن بامیه ها :

ابتدا بامیه ها را بشویید و کمی از ساقه آن کوتاه کنید می توانید داخل آب نمک یا آب ساده بجوشانید و سپس آبکشی کنید و وقتی سرد شد آن را داخل کیسه فریز کنید.

نکته برای فریز کردن بامیه ها :

در هر صورت سعی کنید هوایی داخل پاکت نباشد که باعث جمع یا سفت شدن بامیه یا هر سبزیجاتی شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا