سالاد بادمجان

سالاد بادمجان

این سالاد می تواند به عنوان یک وعده غذایی محسوب شود، زیرا به علت دارا بودن ماست و حبوبات دارای پروتئین خوبی است.همچنین به علت دارا بودن سبزیجات دارای انواع ویتامین ها و فیبر غذایی است.
این سالاد را می توانید با یک عدد سیب زمینی پخته یا نان میل کنید.

مواد لازم:
۳ عدد     بادمجاننصف فنجان     پیازچه خرد شده ریزنصف فنجان     لوبیا قرمز پختهنصف فنجان     سیرخرد شده ریزنصف فنجان      عدس پختهنصف فنجان     ماش پخته۱ فنجان     گوجه فرنگی۲ فنجان     ماست خامه ایبه مقدار کافی     نمک و فلفلطرز تهیه:
بادمجان ها را پوست کنده و خرد کنید. سپس در آب نمک بریزید و بعد از ۱۵ دقیقه آن را آبکش کرده و با کمی روغن زیتون تفت دهید. وقتی بادمجان ها نرم شد، بیشتر تفت دهید تا کمی برشته شود. سپس بادمجان ها را از حرارت بردارید تا کاملاً خنک شوند. عدس، ماش و لوبیا را که قبلاً پخته شده با هم مخلوط کنید. گوجه فرنگی را نیز خرد کرده و به حبوبات پخته اضافه کنید. سیر را نیز در ظرفی که بادنجان ها را تفت داده اید کمی تفت دهید. رنگ سیر باید کمی سفید باشد، بنابراین آن را زیاد حرارت ندهید. بعد از این که سیر تفت داده شد و خنک شد، آن را با سایر مواد سالاد مخلوط کنید. ماست را باید در آخرین مرحله به عنوان سس به سالاد اضافه کنید و بعد کمی نمک و فلفل بزنید و در صورت تمایل مواد چاشنی را نیز اضافه کنید.همچنین می توانید تمامی مواد بالا را در غذاساز ریخته و مخلوط کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا