مواد لازم:
سیب زمینی اسلامبولی=نیم کیلوسس مایونز=یک پیمانهروغن زیتون=۲/۱ پیمانهسرکه=۲/۱ پیمانهفلفل سبز دلمه ای=۳ تا ۴ عددگوجه فرنگی سفت یک اندازه=۴ تا ۵ عددتخم مرغ پخته شده سفت=۴ عددنمک و فلفل=بمقدار کافی
طرز تهیه:سیب زمینی را می پزیم پوست می کنیم و بشکل خلال در می آوریم بعد نصف سرکه را در سس مایونز ریخته کمی خردل به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و سیب زمینی را داخل این سس ریخته و مخلوط می نمائیم. فلفل را شسته بشکل خلال خرد می نمائیم و وسط ظرف مناسب گردی می ریزیم. گوجه فرنگی را بشکل حلقه می بریم و دور فلفل می چینیم و مخلوط سیب زمینی با سس را دور گوجه فرنگی قرار می دهیم. بقیه روغن زیتون و سرکه و کمی نمک و فلفل را مخلوط می کنیم و روی فلفل و گوجه فرنگی می دهیم و سه عدد از تخم مرغ های سفت را با قالب یا کارد قاچ قاچ می بریم و روی فلفل بشکل شعاع یا ستاره می چینیم و یک عدد تخم مرغ باقیمانده را وسط آن رانده می کنیم.
سالاد سبزی
- بهمن 1, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 148 نفر
- برچسب ها : آشپزی, روغن زیتون, سالاد, فلفل دلمه, فوت کوزه گری, گوجه فرنگی
اشتراک گذاری این صفحه در :
درمانهای گیاهی فشار خون بالا
۱۴۰۴/۱۰/۰۳
قهوه شیرین خانم روانشناس
۱۴۰۴/۱۰/۰۲
خواص انار
۱۴۰۴/۱۰/۰۱
چرا دختران باید در 9 سالگی حجاب را رعایت کنند؟
۱۴۰۴/۰۹/۳۰
قهوه شیرین خانم روانشناس
۱۴۰۴/۱۰/۰۲
انتخاب کتاب مناسب برای کودکان
۱۴۰۴/۰۷/۱۰
نمونه اي از آثار اخروي دعاي پدر و مادر
۱۴۰۴/۰۷/۰۵