سیب زمینی ترشی

سيب زميني ترشي

من یک غذای ایده آل برای مبتلایان به مرض قند می باشم ، و از بستگان گل آفتابگردان هستم .
اسم من سیب زمینی ترشی است ، در بعضی از شهرهای ایران به من شلغم فرنگی می گویند، در صورتی که از قدیم در آسیا وجود داشته ام ، در کتابهای گیاه شناسی قدیم ، مرا به اسم قلقاص ذکر کرده اند، و در بعضی از شهرهای ترک نشین ایران ، به من ((بیاض – یارالماسی )) و ((آق یرالماسی )) صدا می کنند.
اکثر گیاه شناسان قدیم مثل بغدادی و ابن بیطار زادگاه مرا هند می دانند و نوشته اند که در هند مرا پخته می خورند، این روزها در اروپا نیز مرا پخته و کباب کرده میل می نمایند، زیرا من بهترین غذا برای مبتلایان به مرض قند می باشم ، و از تولید آن پیشگیری می کنم . کسانی که در اثر ابتلاء به مرض قند لاغر و ضعیف می شوند، غذایی بهتر از من برای تقویت ندارند. آنها را چاق می نمایم ، غرایز جنسی را بیدار می کنم ، جهت سرفه و سختی سینه و حنجره مفید می باشم .
زود هضم و معالج زخم معده و روده هستم ، تنقیه آب جوشانده ی من ، در معالجه کلیه و ورم روده اعجاز می نماید، خوردن من جهت استسقاء و اسهال صفراوی مفید است ، عصاره برگ و شاخه های من نیز همین خاصیت را دارند.
ترشی من زودتر هضم می شود، برای این که مرا پخته میل نمایید اول مرا در آب جوشانده و آب آن را دور بریزید و بعد آن را با گوشت سرخ کرده و خوراک تهیه نمایید.سوخته من جهت تقویت مو و ضماد آن جهت معالجه امراض جلدی و زخم پوستی تجویز شده است .
علاوه بر ترشی ، شما می توانید مرا به صورت شور نیز درست نمایید. و برای این کار بهتر است مرا در آب خیارشور بیندازید و پس از چند روز آماده خواهم شد. این فرآورده من زیاد دوام ندارد و پس از چندی لیز می شود. و بهتر است زودتر آن را مصرف نمایید. در ساختمان من نشاسته ، تانن ، مواد سفیده ای و چربی و یک ماده ضد مرض قند وجود دارد و تا بخواهید سرشار از مواد معدنی و آنزیم های سودبخش می باشم .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا