حقیقتاً که به جاست شاکر و ستایشگر آفریدگاری باشیم که به ذات هر خلقتش؛ حکمت، ظرافت و اقتداری بسنده بخشید ، تا توانایی رویارویی با تمامی وجوه پیرامون خود را داشته باشد، چنین معبودی، به زن نیز بهعنوان یک مخلوق نظام یافته و سنجیده، هر آنچه که در عرصه ی گیتی ودرپهنه ی حیات، به آن مستمند است، عطا فرموده. لذا بر اوست که بکوشد این عنایات الهی را از حالت بالقوه به بالفعل در آورده و در مسیر کمال و سعادت به کار بندد.
در این مقاله به بخش پایانی مجموعه نکات دخیل در تثبیت و تشدید استحکام روابط همسران از منظرعملکرد زن در زندگی، میپردازیم:۱- در صورت بروز بیماری، ضمن پیگیری مناسب، از ابراز گله و شکایات مداوم، جداً بپرهیزید.
سعی کنید در طول زندگی، برای شوهرتان همسری کنید، هیچ لزومی ندارد برایش مادری کنید!۲- در صورت مطلع شدن از رفتار یا تصمیمی از جانب شوهرتان که برای شما خوشایند نیست، هرگز کاری نکنید که در دفعات بعدی، طوری رفتار کند که تا جایی که ممکن است شما مطلع نشوید. (اعتماد او را نسبت به ظرفیت خود نکاهید!) ۳- این تفکر که هرگز نباید مشکلی وجود داشته باشد را فراموش کنید، بدانید در موقع بروز مشکلات، همکاری و صمیمیت زن و مرد، مشکلات را حل و روابط را نزدیکتر میکند. ۴- تلاش کنید همیشه از همسرتان صبورتر باشید. ۵- گذشت از مستحکمترین پایههای ساختار یک زندگی ضد زلزله است. ۶- در شرایطی که ممکن است پایتان به مشاجرهای بی حاصل باز شود، بیهوده پایداری نکنید. ۷- بدانید از کاه، کوه ساختن هیچ کمکی به حل موضوع نمیکند. ۸- به همسرتان فرصت دهید که به اعصابش مسلط شود.
۹- سادهترین شکل واکنش به خشم، نادیده گرفتن آن است. ۱۰- در زمان خشم یا ناراحتی، هیچ تصمیمی نگیرید. ۱۱- بدترین و بزرگترین اشتباه یک زن میتواند این باشد که خانه را بهقصد قهر، ترک کند. ۱۲- در بدترین شرایط، شما شروع کننده ی لجبازی و پرخاش نباشید. در صورت بروز، سعی کنید لااقل ادامه دهنده نباشید. ۱۳- در مشاجرات، اگر نمیتوانید، سخن خود را دردم ارزیابی کنید، بهتر است هیچ چیز نگویید. ۱۴- در این مواقع، از واکنشهای تأثیرگذار زنانه، بهسرعت استفاده نکنید. ۱۵- تکراری شدن واکنشها،میتواند در بی اثر کردن آنها دخیل شود. ۱۶- این عقیده که فقط یک شخص، در بروز مشکلات خطا کار است، هیچ گاه درست نیست. ۱۷- در مواردی که تقصیر با شماست، مطمئن باشید، به عهده گرفتن تقصیر، از رویارویی با مشکلات بعدی راحتتر است. ۱۸- ایجاد و پیگیری گفتگوی متعادل و منطقی، بدون اعمال حساسیتهای بیمورد، در این مواقع میتواند مانع از آسیب روابط مطلوب همسران شود. ۱۹- سعی کنید در طول زندگی، برای شوهرتان همسری کنید، هیچ لزومی ندارد برایش مادری کنید!
سیاست های زنانه در همسرداری (۳)
- دی ۳۰, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 97 نفر
- برچسب ها : استحکام, تقصیر, دانستنيهاي خانم ها, دانستنی ها, روابط, سیاست زنانه, شکایت, شوهر, گفتگو, گله, لجبازی, مشاجره, مشاوره, همسر, همسران