مواد لازم:شیر خشک=۲ لیوانخامه=۱ قوطیپودر کرم کارامل=۱ پاکتشکر=۳/۱ لیوانروغن=۴/۱ لیوانبسکویت ساده نرم شده=بمقدار لازممواد لازم برای توفی:شکر=۵ فنجانخامه=۲/۱ قوطیشیرمایع=۱ قاشق غذاخوریطرز تهیه:۱. شیر خشک را در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم می گذاریم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا وقتی طلایی رنگ شود.(مراقب باشید شیر نسوزد)۲. خامه+پودر کرم کارامل+شکر+روغن را در مخلوط کن ریخته با هم مخلوط می کنیم. سپس مواد بدست امده را روی شیر ریخته خوب با هم مخلوط می کنیم و با دست کم ورز می دهیم.۳. کاغذهای کاپ کیک کوچک را در ظرف مخصوص کاپ کیک کوچک می گذاریم.۴. به اندازه یک گردو از مواد برداشته و در کاغذهای کوچک با دست باز می کنیم.۵. کمی از بسکویت های نرم شده را با قاشق کوچک داخل مواد ریخته و روی آن را توفی ریخته و صاف می کنیم و روی توفی ها را کمی پودر پسته می ریزیم. ظرف شیرینی را به مدت ۲ ساعت در یخچال می گذاریم تا ببندد.طرز تهیه توفی:شکر را در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم می گذاریم تا ذوب شود. بلافاصله پس از ذوب شدن خامه را به آن اضافه کرده و با قاشق چوبی مواد را هم می زنیم.شیر را نیز به مواد اضافه کرده هم می زنیم
شیرینی بیسکویت با توفی

- آذر 13, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 147 نفر
- برچسب ها : آشپزی, شیر خشک ، شیر مایع ، خامه ، پودر پسته, فوت کوزه گری, کیک و شیرینی
اشتراک گذاری این صفحه در :

مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
اذان و اقامه نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶