شیرینی دو رنگ بادام

شیرینی دو رنگ بادام

مواد لازم:کره ۱۰۰ گرمشکر ۱/۲ پیمانهزرده تخم‌مرغ یک عدداسانس بادام نصف قاشق چایخوریوانیل شکری نصف قاشق چایخوریآرد ۱/۴پیمانهنمک ۱/۸قاشق چایخوریرنگ خوراکی قرمز به میزان لازمشکلات برای تزئین به میزان لازمطرز تهیه:کره و شکر را به مدت دو تا سه دقیقه خوب بزنید. زرده تخم‌مرغ و اسانس را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد و نمک را به مخلوط کم‌کم اضافه کنید. مواد را دو قسمت کرده به یک قسمت رنگ قرمز اضافه کنید و در پلاستیک هر دو قسمت را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. مقداری از خمیر سفید و مقداری از خمیر قرمز را بردارید و در دست گرد کنید ولی مواظب باشید رنگ‌ها قاطی نشوند. در سینی چرب‌نشده با فاصله بچینید و با ته یک لیوان کمی روی آن فشار دهید. در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد ۱۵ دقیقه بپزید تا موقعی که اطراف شیرینی طلایی شود. یک تکه شکلات را روی شیرینی داغ قرار دهید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا