شیرینی ونیزی

شیرینی ونیزی

مواد لازم:کره ۲۲۵ گرمپودرقند ۵۰ گرموانیل قاشق چایخورینشاسته ذرت ۵۰ گرمشکلات چیپسی به میزان لازمطرز تهیه:کره نرم‌شده را خوب می‌زنیم، پودرقند و وانیل را اضافه کرده، آن‌قدر به هم زدن ادامه می‌دهیم تا به صورت کرم در آید. سپس آرد و نشاسته‌ ذرت را افزوده تا خمیر لطیفی درست شود. خمیر را درون کیسه کرده و با ماسوره ستاره‌ای در سینی با فاصله می‌ریزیم و روی هر کدام یک عدد شکلات چیپسی می‌گذاریم سپس سینی را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا