مواد لازم:کره ۲۲۵ گرمپودرقند ۵۰ گرموانیل قاشق چایخورینشاسته ذرت ۵۰ گرمشکلات چیپسی به میزان لازمطرز تهیه:کره نرمشده را خوب میزنیم، پودرقند و وانیل را اضافه کرده، آنقدر به هم زدن ادامه میدهیم تا به صورت کرم در آید. سپس آرد و نشاسته ذرت را افزوده تا خمیر لطیفی درست شود. خمیر را درون کیسه کرده و با ماسوره ستارهای در سینی با فاصله میریزیم و روی هر کدام یک عدد شکلات چیپسی میگذاریم سپس سینی را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم.
شیرینی ونیزی
- اسفند ۲۷, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 163 نفر
- برچسب ها : آشپزی, شکلات چیپسی, شیرینی, فوت کوزه گری, کیک و شیرینی, ونیزی