وقتی ما آدما با غذا های تکراری مواجه می شویم احساس بدی به ما دست می دهد مخصوصا اگر گرسنه باشیم. در این مطلب قصد داریم یک غذای جدید و خوشمزه به نام خورش بادام زمینی را به شما عزیزان معرفی کنیم. امیدواریم از این غذا لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه خورش بادام زمینی :
پیاز خرد شده
۲ پیمانه
روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز
½ قاشق چایخوری
سیر رنده شده
۱ قاشق چایخوری
آب گوجه فرنگی
۳ پیمانه
آب
۱ پیمانه
نمک
۱ قاشق چایخوری
زنجبیل تازه رنده شده
۱ قاشق چایخوری
جعفری خرد شده
۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده
۲ عدد
بامیه خرد شده
۱ و نیم پیمانه
کره بادام زمینی
½ پیمانه
طرز تهیه خورش بادام زمینی :
پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.
فلفل و سیر ر ا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهید.
درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.
آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.
درب تاوه را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.
سپس بامیه ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.
کره بادام زمینی را اضافه کنید.
تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.
بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.