در فصل سرما افراد اغلب از نوشیدنیهای گرم و یا شکلاتها کمک میگیرند تا احساس گرما کنند اما گاهی برخی از نوشیدنیها و شکلاتهای مشهور اثری برعکس دارند و مناسب خوردن در فصل سرما نیستند.
دانشمندان دریافتهاند که مصرف چای داغ، غذا و یا قهوه گرم ممکن است در ابتدا باعث ایجاد حس گرما در افراد شود، اما در واقع کافئین موجود در “قهوه” و “شکلاتهای کافئیندار” باعث از دست رفتن حرارت بدن میشود.
پزشکان توصیه میکنند افراد در فصل پاییز و زمستان از نوشیدنی مثل “چای زنجبیل” استفاده کنند، زیرا این چای دارای خاصیت طبیعی برای ثابت نگهداشتن دمای بدن است و مانع از افت دمای بدن میشود.
همچنین پژوهشگران توصیه میکنند افراد به جای اینکه قوز کنند و دستهای خود را در هوای سرد در جیبها قرار دهند، آزادانه راه بروند و دستهای خود را باز بگذارند، زیرا در این حالت “عضلات” بهتر حرکت کرده و در نتیجه باعث بهبود “جریان خون” و “افزایش حرارت بدن” میشود.