کباب مکزیکی

كباب مكزیكی

مواد لازم :
راسته خرد شده                                       ۵۰۰ گرمروغن زیتون                                              ۴ قاشق سوپخوریآب لیموی تازه                                          ۱ قاشق سوپخوریفلفل سیاه درسته یا نیم کوب                      ۱ قاشق سوپخورینمک                                                      به میزان لازمفلفل دلمه ای سبز, قرمز, زرد, (از هر کدام)             ۱ عددنان لواش                                                تعدادیطرز پخت :در یک سینی راسته های خرد شده را چیده و با یک قاشق روغن زیتون و آب لیمو را روی آن بدهید. در آخر فلفل های نیمکوب را قرار دهید. سینی را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید . فلفل دلمه ای را به صورت خلال در آورده , راسته ها و خلالهای فلفل راروی کباب پز قرار دهید تا زمانیکه راسته ها بپزند و فلفل ها نرم شوند. در طول پخت به کبابها نمک بزنید و با نان لواش سرو کنید .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا