مواد لازم:
برنج ایرانی=۳ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی=۵/۱ پیمانه
سویا=۱ پیمانه
پیاز=۳ عدد
روغن مایع=به میزان لازم
زردچوبه=۲/۱ قاشق چایخوری
دارچین=۳/۱ قاشق چایخوری
نمک=به میزان لازم
آرد لپه=۲ قاشق غذاخوری
کره=۵۰ گرم
زعفران=به میزان دلخواه
فلفل سیاه=۴/۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:۱. ابتدا سویا را حدود ۱۰ دقیقه خیس کرده بعد آب آن را تخلیه کنید؛مجددا آب روی سویا ریخته و روی حرات به مدت ۵ دقیقه بگذارید،وقتی جوش آمد آن را آبکشی کرده و آب اضافی آن را خوب بگیرید؛این کار باعث می شود بوی ناخوشایند و مواد افزودنی آن گرفته شود.در این حالت سویا آماده طبخ است.۲. لوبیا را به مدت کوتاهی خیس کرده و بپزید؛۲ عدد پیاز را سرخ کرده و به آن زردچوبه و دارچین بیفزایید و لوبیای پخته را اضافه کنید.۳. برنج را بعد از خیس کردن آبکش کنید و موقع دم کشیدن لابلای برنج از مایه لوبیا و و پیاز داغ بگذارید. در آخر کمی زعفران و کره گرم کرده روی برنج بدهید.۴. سویا را بعد از اینکه آماده کردید با یک عدد پیاز سرخ کنید؛نمک،زردچوبه،کمی فلفل سیاه و آرد لپه را به آن اضافه کرده و خوب ورز دهید؛سپس به کمک دستانتان به صورت توپ های کوچک،قل قلی کرده و در روغن داغ سرخ کنید. در هنگام کشیدن پلو،دور تا دور آن را با کوفته ریزه ها تزئین کنید.
لوبیا پلو با سویا
- آذر ۱۲, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 239 نفر
- برچسب ها : آشپزی, غذا, فوت کوزه گری, لوبیا چشم بلبلی ، سویا ، آرد لپه