به طور طبیعی با افزایش سن “توانایی ادراک” و شناخت به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می یابد.
تحقیقات انجام شده نشان می دهد که مصرف زیاد نمک (سدیم) بر حافظه و “عملکرد ذهن” اثر منفی دارد.
برای انجام این مطالعه رژیم غذایی ۱۲۶۲ فرد بین سنین ۶۷ تا ۸۴ سال مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد در افرادی که “دریافت سدیم” بالا می باشد، عملکرد شناختی و قدرت حافظه ضعیف تر از سایر افراد است.
این یافته ها به ویژه برای سالمندان حایز اهمیت است زیرا به طور طبیعی با افزایش سن توانایی ادراک و شناخت به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می یابد. پیروی از “الگوی تغذیه ای صحیح” و پرهیز از مصرف زیاد سدیم در این گروه سنی موجب بهبود عملکرد مغز و پیشگیری از فقدان حافظه و شناخت می شود.
این محققان به همه افراد به ویژه سالمندان توصیه می کنند از مصرف زیاد نمک، “کنسروها و غذاهای فرآوری شده” دوری کنند.
ماده غذایی که قاتل حافظه است !
- اسفند ۲۷, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 110 نفر
- برچسب ها : الگوی غذایی, بهداشت و سلامت, پزشکی و بهداشت عمومی, تغذیه, حافظه, صحیح, نمک