قبلاً ذکر کردیم که جناب درویش محمد همان میرزا حسینعلی بهاء است که مدتی را در لباس قلندری در کوههای سلیمانیه همراه با دراویش و قلندران یاهو می کشیده و بعد هم آمده و ادعای پیامبری و خدایی و خدا آفرینی نموده است ،حال در این بخش می خواهیم از کشکول ایشان ومحتویاتش اطلاع پیدا کنیم:
۱- یک مطلب فلسفی – ادبی از کشکول درویش محمد ایرانی:
در صفحه ۱۰۷ کتاب ایقان آمده:
” پس از این بیانات معلوم شد که اگر در آخر لا آخر طلعتی بیاید و قیام نماید بر امری که قیام نمود بر
آن طلعت اوّل لا اوّل، هر آینه صدق طلعت اوّل بر طلعت آخر می شود زیرا که طلعت آخر لا آخر قیام نمود به همان امر که طلعت اوّل لا اوّل بر آن قیام نمود. ”
اگر می بینید که حکما و فلاسفه و ادبا از حل چنین مطالبی عاجزند و شما هم که نفهمیده و ما هم که نمی فهمیم ، آنوقت معلوم می شود که چرا صاحبدلان بهائی در برابر کتاب ایقان خودشان را باخته اند و خاضعانه درباره ی آن حرف می زنند .
۲- یک مطلب ریاضی از کشکول درویش محمد ایرانی:
در صفحه ۶۵ کتاب اقتدارات آمده:
“فاعلم بانّ الفرق فی العدد اربعه عشر و هذا عدد البهآء اذا تحسب الهمزه ستّه لانّ شکلها ستّه فی قاعده الهندسّه”
در این مطلب ، که همه ریاضیدانان و خرداندیشان را به حیرت انداخته ، می فرمایند که کلمه بهاء از نظر حروف تهجی بشود ۱۴ بدین جهت بیان می کنند: (ب) از نظر حساب حروف تهجی می شود -۲- و (ه) می شود -۵- و (الف) می شود -۱- و (۲+۵+۱) می شود ۸ ، پس تا ۱۴ که ایشان اراده کرده اند ۶ تای دیگر کم داریم ، حال چه کنیم؟ چون کسی این معما را نمی تواند حل کند خود ایشان می فرمایند:چون(ء) در کلمه بهاء از نظر قاعده ی هندسه به صورت ۶ نوشته می شود پس آنرا ۶ تا حساب می کنیم و در این صورت ۸+۶ می شود ۱۴ . آنوقت بهائیت مطابق با موازین علمی می گردد!
۳- یک مطلب بهداشتی از کشکول درویش محمد ایرانی:
در صفحه ۱۴۵ کتاب اقدس آمده:
“اغسلوا ارجلکم کلّ یوم فی الصّیف و فی الشّتآء کلّ ثلثه ایّام مرّه واحده”
یعنی پاهای خود را بشوئید در تابستان هر روز و در زمستان هر سه روز فقط یکبار.
به به ، عجب خدای رئوف ومهربانی است که به اغنام خود شستن پا را تعلیم می دهد ، گویا خود و امت خود را در عصر حجر تصور کرده که شستن پا را تعلیم می دهد!
راستی ، در این حکم صحبتی از پائیز و بهار نشده ، پس در این دو فصل تکلیف شستن پا چه می شود؟! آیا در این دو فصل نباید پاها را شست؟! در ضمن منظور از پا تا کجاست؟ تا قوزک پا؟ تا ساق پا؟ از ران به پایین؟ از همه مهمتر، اگر کمبود آب وجود داشت ، تخفیفی وجود دارد که مثلاً حکم تغییر کند و هر وقت آب موجود بود بشویند ، نه هر روز؟
نویسنده: مینو هاشمی
محتویات کشکول درویش محمد
- بهمن ۲, ۱۳۹۳
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 152 نفر
- برچسب ها : بهائیت, درويش محمد, فرقه های سری, کتاب اقدس, کشکول