مربای پوست پسته

مرباي پوست پسته

مواد لازم:- پوست نرم پسته تازه، یک کیلوگرم- شکر یک کیلوگرم- آب ۴ پیمانه- جوهر لیمو، نصف قاشق چایخوریطرز تهیه:ابتدا پسته ها را از پوست جدا کنید، سپس پوسته پسته ها را در سبدی ریخته و بشویید تا گرد و خاک آن از بین برود.پوست پسته را داخل آب، به مدت ۸ الی ۱۰ساعت یا فاصله بین شب تا صبح خیس کرده و طی این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا تلخی اش گرفته شود.در قابلمهای مقدار ۴ پیمانه آب ریخته و پوست پسته ها را داخل آن بریزید.قابلمه را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب داخل آن جوش آمده و پوست پسته ها بپزد.برای این منظور، مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان لازم است.بعد از پختن پوست پسته ها، جوهر لیمو را همراه شکر به مخلوط آب و پوست پسته اضافه کنید و بگذارید به جوش زدن ادامه دهد تا شکر در آب حل شده و شربت آن قوام آید.در طول این مدت، مرتب کف مربا را بردارید.پس از قوام آمدن شربت، مربا هم آماده خواهد شد.نکتهبه جای جوهر لیمو میتوانید از ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری آبلیمو استفاده کنید؛ جوهر لیمو و آبلیمو برای جلوگیری از شکرک زدن به مربا اضافه میشود.پوست پسته باید تازه، سالم و بدون لک باشد در ضمن خوشرنگ بودن پوست پسته، مربا را نیز خوشرنگ میکند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا