مواد لازم :
یک کیلوگل محمدی تازهیک کیلوشکر۲ شیشه متوسط گلابکمی گلبرگ رز آتشین برای خوشرنگ شدن رنگ مرباآبلیمونصف استکان کوچکطرز تهیه:
گلبرگ های گل محمدی را تمیز کرده ، آنها را در آب فراوان بشوئید.سپس آنها را در صافی قرار دهید تا آب گلبرگ ها کشیده شود.شکر و گلاب را در قابلمه نسبتاً بزرگی ریخته و بگذارید شربت غلیظ شود.سپس بگذارید شربت کاملاً خنک شود.گلبرگ ها را در آن ریخته و گلبرگ های رز را هم در یک کیسه پارچه ای کوچک بریزید و در کیسه را بسته و در قابلمه قرار دهید .در ظرف را هم بگذارید تا گلبرگ ها با بخار بپزد و شربت آن قوام بیاید.آبلیمو را هم اضافه کنید و پس از این که مربا خوشرنگ شد، کیسه را از مربا خارج کرده و شربت آن را امتحان کنید.در صورتی که مربا آماده بود، ظرف را از روی حرارت بردارید تا خنک شود و بعد آن را در شیشه بریزید.نکته:لازم به تذکر است که این مربا یکی از لطیف ترین و خوش عطرترین مرباهاست و برای پخت آن دقت زیادی لازم است.گلبرگ ها را پس از چیدن فقط یک روز می توان نگهداری کرد.برای پخت گلبرگ های خشک بهتر است پس از تمیزکردن و شستن، آنها را یک ساعت در گلاب خیس کنید تا برای پخت آماده شوند.
مربای گل محمدی

- دی 12, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 120 نفر
- برچسب ها : آشپزی, رز آتشین, فوت کوزه گری, گل محمدی, مربا, نوشیدنی و دسر
اشتراک گذاری این صفحه در :

اذان و اقامه نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
ويژگيهاي دوران نوجواني
۱۴۰۴/۰۱/۱۵
آیا زدن کودکان کار درستیه ؟
۱۴۰۴/۰۱/۱۴
عقیقه نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۳
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶