مواد لازم :
خیار ریز ۱ کیلوشکر ۱ کیلوآب ۳ پیمانهگلاب و هل درسته کمیآب آهک به مقدار لازمطرز تهیه :
خیارها را شسته و در آب و نمک قرار می دهیم تا نرم شوند.سپس آنها را می شوییم تا نمکشان برود. بعد آنها را مدت ۴ ساعت در آب آهک قرار داده و ۴ ساعت دیگر در آب سرد قرار می دهیم. چند بار آب آن را عوض می کنیم. خیارها را ۱۰دقیقه در آب داغ می جوشانیم و ۱۰ دقیقه درآب سرد قرار می دهیم. سپس آنها را داخل شربت شکری که چند جوش زده، حدود ۲۰ دقیقه می جوشانیم تا قوام بیابد.
بعد گلاب و هل را اضافه می کنیم.
مربای خیار
- دی ۷, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- بدون نظر
- تعداد بازدید 111 نفر
- برچسب ها : آشپزی, آهک, خیار, شکر, فوت کوزه گری, نوشیدنی و دسر