من ((قهوه )) هستم !

من ((قهوه )) هستم !

من مقوی قلب ، کلیه و مثانه هستم .
نیروی قلب را افزایش می دهم .
جوشانده من ضعف ضعف قوا را از بین می برد.
اثر ضد عفونی دارم و سبز من سیاه سرفه و اسهال را رفع می کند….
ایرانیان به من قهوه و اعراب ((بن )) گویند، و این لغت به معنی شراب جامد است ، زادگاه اولیه من یمن و شمال افریقاست ، بعد مرا به عربستان سعودی و از آنجا به هندوستان و سپس به امریکا برده اند و اکنون بهترین نوع من محصول برزیل می باشد. در تاریخچه کشف من نوشته اند که شیخ ابوالحسن در یکی از کوهستانهای یمن صومعه ای داشت ، مریدان او به سبب شب زنده داری زیاد و ریاضت ، خسته و کسل شده بودند و چون عده ای از آنها از میوه من خوردند، رفع کسالت و خستگی آنها شد و این راز را به دیگران گفتند تا به گوش پیر آنها رسید. شیخ دستور داد که میوه مرا در آب جوش داده بیاشامند، تا رفع ملال آنها شود و از آن تاریخ من در دنیا شناخته شده و از آنجا به بلاد دیگر رفتم . من دارای انواع و اقسام می باشم و تاکنون ۳۳ نوع من شناخته شده است . قهوه سبز که دانه بو نداده من است ، بویی ندارد و کمتر از آن استفاده می شود، ولی همین که دانه مرا حرارت دهند، عطر مطبوع زیادی پیدا می نماید. در موقع بو دادن دانه های من ، باید دقت زیاد شود تا مغز دانه برشته شده ، روی آن نسوزد. بهترین حرارت برای بو دادن دانه های من ، حرارت ۱۸۵ درجه است و چنانچه درجه حرارت از ۲۴۰ درجه تجاوز کند، طعم و بوی آن ناپسند خواهد شد. جوشانده من مقوی دستگاه مرکزی اعصاب بوده و نوشیدن آن سبب نشاط و سرعت انتقال در درک مسائل مختلفه است و این خاصیت منحصرا مربوط به کافئین بوده و سایر ترکیبات دانه های من اثری در روی سلسله اعصاب ندارند. من مقوی قلب ، کلیه و مثانه هستم . من در روی جریان خون اثر کرده ، ضربان نبض و نیروی انقباضات ماهیچه های قلب را افزایش می دهم . زیاده روی در خوردن من باعث بی خوابی است ، ولی کسانی که به خوردن من عادت دارند، نه تنها بی خواب نمی شوند، بلکه برای آنها خواب آور هستم . جوشانده من ضعف قوا را از بین می برد و به همین جهت است که پزشکان توصیه می کنند که بیماران امراض عفونی در دوران نقاهت از جوشانده من استفاده نمایند. من پادزهر سموم ، مخصوصا تریاک و مواد مخدر هستم . قهوه سبز ضد سیاه سرفه و اسهال است . نوشیدن من پیشاب را زیاد می کند و اثر ضد عفونی دارد. محمد بن زکریای رازی طبیب مشهور ایران مرا گرم و سوزاننده دانسته و خوردن مرا باعث عطش می داند و معتقد است که اگر مرا با آویشن کوهی و روغن زیتون بخورند، این خاصیت من شدید می شود و من معده را از بلغم پاک می کنم و اشتها را باز می نمایم . برای رفع عطش بایستی بعد از من کمی سرکه بنوشند. زیاده روی در نوشیدن قهوه خوب نیست و زیان بسیار دارد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا