مهم‌ترین قوانین آپارتمان نشینی

افزایش بی‌رویه جمعیت شهرها باعث شده است که خیلی از افراد زندگی آپارتمان نشینی را انتخاب کنند. زندگی در آپارتمان‌‌های کوچک از یک سو صرفه اقتصادی داشته اما از سوی دیگر به دلیل وجود تفاوت فرهنگی و تفاوت دیدگاه افراد مختلف، ممکن است مشکل آفرین شود. البته اگر همه افراد به حقوق یکدیگر آگاهی داشته و در نحوه استفاده از خدمات مشترک توافق داشته باشند، کمتر می‌‌توان شاهد بروز اختلاف بود. در ادامه برخی از قوانین مهم آپارتمان‌نشینی را ذکر می ‌کنیم.

قوانین آپارتمان نشینی کدامند؟

۱. یکی از مهم‌ترین قوانین آپارتمان‌نشینی این است که شما به این موضوع آگاهی داشته باشید که تنها مالک واحد آپارتمانی خودتان هستید. از طرف دیگر، مشخص بودن جای پارکینگ و انباری که البته در سند رسمی نیز قید شده است، باعث کاهش بروز اختلاف در بین افراد می‌ شود.

۲. افراد به هیچ عنوان نباید خودروی شخصی، دوچرخه، موتورسیکلت و دیگر وسایل را در مکان ‌های مشاع پارکینگ و راه پله، قرار دهند. همچنین نباید به هیچ عنوان گلدان، جاکفشی و… را در راه پله ‌های مشترک، قرار دهند.

۳. یکی از مواردی که باعث بروز اختلاف در بین افراد می‌ شود، تغییر در قسمت ظاهری ساختمان بدون آگاهی دیگران است. بنابراین هر کدام از ساکنین که قصد تغییر نمای ساختمان، رنگ کردن دیوارها، راه پله ‌ها، کاشت گل و گیاه در باغچه و… را داشته باشد، باید حتماً با دیگر ساکنین ساختمان مشورت کند.

۴. افراد به هیچ عنوان نباید در مکان‌‌های مشترک ساختمان مثل آسانسور، راه پله و… سیگار بکشند.

۵. همچنین نباید زباله‌ها را پشت درب واحد یا جلوی ساختمان، قرار بدهند. در اصل نظافت آپارتمان‌ها و ساختمان‌های مسکونی موضوع بسیار با اهمیتی است و همه اعضای ساختمان نسبت به تمیزی و نظافت قسمت‌های مشاع ساختمان مسئول هستند و باید در حفظ و نظافت این قسمت‌ها کوشا باشند.

۶. سر و صدای زیاد از موارد نارضایتی ساکنین آپارتمان است. بنابراین سعی کنید در زمان خانه تکانی و یا اسباب کشی، هرگز وسایل را روی زمین نکشید و سر صدای زیاد ایجاد نکنید. این مورد شامل مهمانی‌های شبانه نیز می ‌شود.

۷. به جهت کاهش بروز اختلافات، هر ساختمان باید یک مدیر داشته باشد. مدیر ساختمان یا مدیر آپارتمان مسئول برگزاری جلسات ماهانه برای صحبت در مورد موضوعات مربوط به ساختمان می‌ باشد.

۸. اهالی ساختمان نمی توانند از مشاعات ساختمان برای نگهداری حیوانات خانگی استفاده کنند.

۹. اگر در قسمت مشاعات ساختمان نظیر پارکینگ خرابی به وجود آید، هزینه هر گونه تعمیر باید به نسبت مساوی بین ساکنین ساختمان تقسیم ‌شود و همه موظف هستند که این هزینه را پرداخت کنند.

۱۰. چنانچه مواردی مانند آب دادن از سقف و خرابی یا گرفتگی لوله را مشاهده کردید، هزینه تعمیرات این خسارت‌ها بر عهده واحد طبقه بالایی شماست.

۱۱. هیچ کدام از اعضای ساختمان نمی‌تواند از آسانسور مسافربری برای جابجایی بار و اسباب و اثانیه استفاده کند و در صورت انجام این کار و خرابی آسانسور هزینه تعمیر بر عهده آن فرد است.

۱۲. شستن فرش در حیاط، پشت بام و حمام به دلیل ایجاد نشت نم و رطوبت در دیوارها و سقف‌های واحدهای مجاور و زیرین، مجاز نیست.

۱۳. اگر می‌خواهید از امکانات مشاء ساختمان که قبض مشترک دارند، بیشتر از سایر ساکنین استفاده کنید، باید حتماً قبل از آن همسایه‌ها و مدیر ساختمان را در جریان بگذارید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا