نارگیل تقویت کننده کبد است

نارگیل تقویت کننده کبد است

سمیه زارعی محقق و مشاور بازارگیاهان دارویی شهرداری اصفهان در گفتگو با ایمنا نارگیل را یکی از میوه‌های مناطق گرمسیری که سرشار از انواع ویتامین‌های ب و ث، املاح معدنی مختلف نظیر کلسیم، پتاسیم، سدیم، فسفر و آهن است؛ عنوان کرد و افزود: نارگیل سرشار از انرژی می‌باشد و از میوه‌های بسیار مغذی است.
وی با اشاره به طبع گرم و خشک این میوه؛ بیان داشت: نارگیل رفع‌کننده درد مثانه، از بین برنده کرم‌های روده مانند کرم کدو، تقویت‌کننده کبد، چاق‌کننده، افزایش‌دهنده دمای بدن، خوشبو‌کننده دهان، افزایش‌دهنده ادرار و مداوا‌کننده زخم‌های بدن از جمله خواص درمانی است که می‌توان برای این میوه قائل شد. این محقق گفت: مایع درون میوه نارگیل که به شیره نارگیل معروف است؛ بسیار مغذی بوده و در تقویت موی سر بسیار موثر است. همچنین از این شیره می‌توان به عنوان دفع‌کننده سنگ کلیه و کاهنده تب، ضد سم و رفع اسهال خونی استفاده کرد، علاوه بر این روغنی از میوه آن استخراج می‌شود که برای تقویت موی سر و رفع بیماری‌های پوستی کاربرد دارد.
وی با اشاره به دیر‌هضم بودن نارگیل؛ اظهارداشت: افراد دچار بیماری گوارشی باید در مصرف نارگیل احتیاط کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
به بالا بروید