مواد لازم:نان سوخاری به مقدار لازمشیر ۱ شیشه بزرگآرد ۱ قاشق سوپخوریتخم مرغ ۴عددشکر ۱قاشق سوپخوریوانیل یک سوم قاشق چایخوریروغن به مقدار لازمطرز تهیه: تخم مرغ ها را با شکر و وانیل خوب به هم زده تا کمی پف کند. سپس آرد را ( قبلا آرد را با ۳ قاشق سوپخوری شیر حل کرده) به تخم مرغ زده شده اضافه می کنیم . روغن را در یک قابلمه کوچک ریخته و آن را روی حرارت متوسط اجاق قرار می دهیم تا داغ شود. سپس شیررا دریک کاسه گودی ریخته و نان سوخاری ها را یکی یکی به شیر آغشته کرده ، پس از آن درمخلوط شکر و تخم مرغ قرار داده و بلافاصله در روغن قرار می دهیم تا نان ها سرخ شوند. بعد ازسرخ شدن مقداری مربا یا مارمالاد در وسط آنها قرار می دهیم.
نان سوخاری
- بهمن 3, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 129 نفر
- برچسب ها : آشپزی, تخم مرغ, شیر, فوت کوزه گری, کیک و شیرینی, نان, نان سوخاری
اشتراک گذاری این صفحه در :
درمانهای گیاهی فشار خون بالا
۱۴۰۴/۱۰/۰۳
قهوه شیرین خانم روانشناس
۱۴۰۴/۱۰/۰۲
خواص انار
۱۴۰۴/۱۰/۰۱
چرا دختران باید در 9 سالگی حجاب را رعایت کنند؟
۱۴۰۴/۰۹/۳۰
قهوه شیرین خانم روانشناس
۱۴۰۴/۱۰/۰۲
انتخاب کتاب مناسب برای کودکان
۱۴۰۴/۰۷/۱۰
نمونه اي از آثار اخروي دعاي پدر و مادر
۱۴۰۴/۰۷/۰۵