همیشه خوردن هر غذایی برای ما مفید نیست متاسفانه بسیاری از افراد بدون توجه به داشتن به این مسائل از غذا استفاده میکنند و همین باعث بروز بیماری و آلرژی در آنها میشود.
شهرزاد محمدیان متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: آلرژی غذایی همان پاسخ ناخواسته دستگاه ایمنی به پروتئین است این واکنشها ممکن است همراه با واکنش و یا بدون واکنش رخ دهد از علائم آن میتوان به کهیر، استفراغ، آسم اشاره کرد. وی افزود: تشخیص آلرژی به غذا با گرفتن یک شرح حال دقیق و توجه به نکتههای خاص مانند زمان شروع علائم و ارتباط آنها با خوردن غذا میشود زیرا واکنشهای حساسیتی چند ثانیه تا چند دقیقه بعد از خوردن غذا رخ میدهند و به ندرت ممکن است پس از ۲ ساعت از خوردن غذا رخ دهند. شناسایی ماده آلرژی زا و حدف آن از رژیم غذایی مهمترین راه درمان است. محمدیان خاطرنشان کرد: آلرژی غذایی و آسم ممکن است با هم همراهی داشته باشند بنابراین باید توجه ویژهای به بیمارانی که هم مبتلا به آسم هستند و هم آلرژی غذایی دارند زیرا این بیماران در معرض خطر بالایی برای حملههای مرگبار هستند. وی تصریح کرد: آلرژی به بادام زمینی، مغزها و غذاهای دریایی تقریبا در تمام عمر باقی میمانند در بزرگسالان هم شایعترین آلرژی به ترتیب در بادام زمینی، مغزها و ماهی وجود دارد اما معمولا آلرژی به سویا و گندم تا سنین مدرسه بهبود مییابد.
نگهداری این مواد غذایی در یخچال ممنوع

- مهر 2, 1392
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 159 نفر
- برچسب ها : آلرژی, بهداشت و سلامت, پزشکی و بهداشت عمومی, تغذیه, کهیر, موادغذایی, یخچال
اشتراک گذاری این صفحه در :

هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
اذان و اقامه نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
ويژگيهاي دوران نوجواني
۱۴۰۴/۰۱/۱۵
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶