ویژگی های یک روروئک مناسب چیست؟

ویژگی های یک روروئک مناسب چیست؟

راهنمای خرید روروئک

– ایمنی روروئک

ویژگی هایی که در ادامه عنوان کرده ایم در افزایش ایمنی روروک نقش مهمی دارد:

روروک باید برای پیشگیری از آسیب دیدن بچه در قسمت های مهم دارای ضربه گیر باشد. روروکهایی که قسمت پائین پهن تر و ضخامت بیشتری نسبت به سایر روروکها دارند از نظر ایمنی در جایگاه بالاتری قرار دارند. چرخ های روروئک پدهای ضد لغزش داشته باشند. ترمز کاهش سرعت داشته باشد، طوری که به کودک اجازه ندهد از سرعت خاصی تجاوز کند.

– قابلیت حرکت آسان و روان روروئک

به خاطر داشته باشید که روروئک وسیله ای برای حرکت کودک شما است، پس باید بتواند به آسانی آن را با خود بکشد و جا به جا کند. بنابراین روروک باید به قدر کافی سبک باشد، همچنین شیوه اتصال و جنس چرخ ها باید به گونه ای باشد که بیش از حد اصطکاک ایجاد نکند.

– ابزار سرگرمی روروک

هنگامی که کودک از راه رفتن خسته میشود، خوب است چیزی داشته باشد که با آن مشغول شود. چیزهایی مانند: اسباب‌بازی های تعبیه شده، کلیدهای موسیقی، اشکال برجسته و بافت هایی که بتواند آن ها را لمس و با آن ها بازی کند. این روروک ها علاوه بر کمک به راه رفتن میتوانند ابزار آموزش متعددی برای بچه داشته باشند. از رنگ و چراغ گرفته تا کلیدهای پیانویی برای پخش ملودی و جغجغه و مهره های بازی که هرکدام از آنها میتوانند به تقویت قوای بینایی، شنوایی و لامسه بچه کمک کنند.

– روروئک قابل تنظیم

ارتفاع روروئک دارای اهمیت زیادی است و پاهای بچه باید با زمین در تماس باشد. ارتفاع روروئک نه به قدری کوتاه باشد که پاهای بچه خم شود و نه به اندازه ای بلند که پاهای او به زمین نرسد. بچه شما در سن رشد است و در مدت زمان کوتاهی قد او بلندتر میشود و مسلم است که شما نمی توانید دائم روروک جدیدی تهیه کنید، پس باید از همان اول روروئکی تهیه کنید که امکان سازگاری با رشد بچه و تنظیم ارتفاع را داشته باشد. صندلی روروک نیز بهتر است قابل تنظیم باشد.

– مواد سازنده و ساختار روروک

آیا موادی که در ساخت روروک استفاده شده اند، برای سلامتی کودک ضرری ندارند؟ به عنوان مثال برخی از اقسام پلاستیک یا رنگها دارای ترکیبات سمی و نامطلوبی هستند که برای تنفس بچه نامناسبند.

وسایل جانبی مثل عروسک ها، بخش هایی برای پخش موسیقی و بطور کلی هر چیزی که مازاد بر خود وسیله به آن الحاق و وصل میشود هم نباید کوچک و قابل جدا شدن باشد. در این صورت، امکان این که بچه، وسیله را جدا کرده و در دهان بگذارد وجود دارد.

– روروئک تا شو

درصورتی که واکر بچگی تهیه کنید که قابلیت تاشدن و کوچک شدن داشته باشد میتوانید آن را در سفر یا حتی مهمانی بهمراه ببرید و کودکتان را از آن بهره مند کنید. روروک های تاشو، فضای کمتری می گیرند و زمانیکه کودک نمی خواهد از آن استفاده کند، قابلیت تا کردن وسیله وجود دارد.

– قابل شست و شو بودن روروک

در ساخت روروک و واکر باید از مواد اولیه با کیفیت و عاری از مواد مضر استفاده شده باشد. همچنین جنس تمامی ی اجزای روروک اعم از روکش صندلی، چرخها و… باید قابلیت شست و شو داشته باشند.

امکان دارد کودک شما حین خوردن خوراکی روی روروئک، آن را کثیف کند، روی صندلی آن دستشویی کند و… بنابر این برای حفظ بهداشت و سلامت کودک نیاز به شستشوی روروک دارید. و یا ممکن است روروئک کودک را در خارج از منزل استفاده کنید و باز بخواهید در خانه بیاورید در اینصورت هم قطعاً چرخهای روروئک نیاز به شست و شو دارند.

معایب روروئک

افراط و زیاده روی در استفاده از هر وسیله ای مطلوب و مفید نخواهد بود. در استفاده از روروک هم باید تعادل را رعایت کنید. استفاده بیش تر از ۳۰ دقیقه از روروک در روز برای بچه زیان آور است و روی الگوهای یادگیری اش در راه رفتن اثر منفی می گذارد. هر وسیله ای مزایا و معایبی دارد که کنترل این نقاط مثبت و منفی کاملاً به دست خود شماست.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا