مواد لازم :
برنج ۱ فنجان
پیاز ۱ عدد
سیر ۱حبه
کره قدری
فلفل سیاه قدری
نمک قدری
فلفل هندی قدری
میگو تاره چند دانه
گوجه فرنگی ۲۵۰ گرمطرز تهیه :
یک فنجان برنج را مدت ۱۳ دقیقه در قدری آب مخلوط با نمک بجوشانید و سپس بطریقه عادی آن را آبکش کنید.
یکدانه پیاز درشت را پوست کنده ، همراه با یک حبه سیر خیلی ریز خرد کنید و در مقداری کره یا مارگارین کمی سرخ نمائید ، سپس ۲۵۰ گرم گوجه فرنگی را قطعه قطعه کرده عصاره آنرا بگیرید و جداگانه در ظرفی حاضر بگذارید.
برنج جوشانیده را در قابلمه گود ریخته سیر و پیاز خرد شده و عصاره گوجه فرنگی و چندانه میگو تمیز کرده و قدری فلفل سیاه ، نمک ، گرد فلفل هندی را مخلوطش کنید و در دیگ را گذاشته روی اتش ملایم مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید ، سپس گرما گرم به سر سفره ببرید.